ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Κάλεσμα σε εθελοντές για τον καθαρισμό της Μαραθόπολης ενόψει Πάσχα

Με ανακοίνωσή του ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μαραθόπολης προσκαλεί εθελοντές για να βοηθήσουν στον τομέα της καθαριότητας προκειμένου η εικόνα της κοινότητας τις άγιες ημέρες του Πάσχα να είναι αντάξια των χιλιάδων επισκεπτών που θα βρεθούν στη Μαραθόπολη.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

Το χωριό βάζει τα καλά του! Μια συλλογική προσπάθεια έχει ξεκινήσει από το Δήμο, το Τοπικό Συμβούλιο, τον Πολιτιστικό Σύλλογο, μέλη και κατοίκους που εργάζονται για την καθαριότητα και τον στολισμό ενόψει Πάσχα. Πραγματικά συγκινητική η ανταπόκριση των εθελοντών!

Τη Δευτέρα το πρωί λέμε να συνεχίσουμε. Καλούμε όποιον κάτοικο έχει χορτοκοπτικό και μπορεί, να έρθει να κόψουμε τα χορτάρια από κάποια πεζοδρόμια. Επίσης καλούμε και κατοίκους να βοηθήσουν στο καθάρισμα των χώρων αυτών. Τη Δευτέρα 02 Απριλίου στις 8.30 το πρωί στην πλατεία της Εκκλησίας στο Μάραθο.

Τέλος, θερμή παράκληση προς τους κατοίκους – παραθεριστές που πρόκειται να έρθουν τις προσεχείς μέρες: Μη βγάλετε μεγάλα απορρίματα σε δρόμους και πεζοδρόμια (κλαριά, στρώματα, έπιπλα κλπ) καθώς δεν πρόκειται να έρθει ξανά αυτές τις μέρες μεγάλο φορτηγό να τα συλλέξει.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button