Ελλάδα

Κακοκαιρία στην Αχαΐα: Βίντεο από το κέντρο διασκέδασης όπου εγκλωβίστηκαν 1.000 άνθρωποι

Στο Δρέπανο της Αχαΐας εγκλωβίστηκαν σε κέντρο διασκέδασης περισσότερα από 1.000 άτομα, λόγω κινδύνου υπερχείλισης γειτονικού χειμάρρου. Απεγκλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική και την Αστυνομία όλοι σώοι.

Πολύ δύσκολο ήταν το βράδυ του Σαββάτου για την Αχαΐα και τη Ναυπακτία λόγω της ισχυρής κακοκαιρίας που σαρώνει τις τελευταίες ώρες το μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες έπληξαν τις περιοχές και προκάλεσαν μεγάλες πλημμύρες, αρκετές ζημιές και τον εγκλωβισμό πολλών ανθρώπων.

Στο Δρέπανο της Αχαΐας εγκλωβίστηκαν σε κέντρο διασκέδασης, σύμφωνα με την Αστυνομία, περισσότερα από 1.000 άτομα, λόγω κινδύνου υπερχείλισης γειτονικού χειμάρρου.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν η Πυροσβεστική και η Αστυνομία, όπου σε συνεργασία με την «Ολυμπία Οδό» έκοψαν τις μπάρες που συνδέουν το σημείο με τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Πατρών και τα αυτοκίνητα διοχετεύθηκαν στον αυτοκινητόδρομο.

Για τον απεγκλωβισμό των εκατοντάδων ατόμων από το κέντρο διασκέδασης, ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας είπε ότι έγινε μία μεγάλη προσπάθεια και από την Πυροσβεστική και από την «Ολυμπία» οδό και απεγκλωβίστηκαν όλοι σώοι.

Δείτε στιγμιότυπα από των εγκλωβισμό στο κέντρο διασκέδασης:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button