Πολιτιστικά - Εκδηλώσεις

Καλαμάτα: Τελευταία εβδομάδα για την έκθεση «Μνήμον Φως»

Τελευταία εβδομάδα για την έκθεση «Μνήμον Φως» με έργα του Χρήστου Μποκόρου στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας. Την έκθεση, που έχει διοργανώσει ο Εικαστικός Τομέας της Κ.Ε. “Φάρις” του Δήμου Καλαμάτας, με την Καλλιτεχνική Διεύθυνση του Παναγιώτη Λαμπρινίδη και την επιμέλεια του ιστορικού τέχνης και επιμελητή του Μουσείου Μπενάκη, Κωνσταντίνου Παπαχρίστου, στο πλαίσιο των εορτασμών των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, έχουν επισκεφθεί μέχρι στιγμής πλήθος φιλότεχνων και πολλά σχολεία.

Τα έργα της έκθεσης είναι κατάλληλα για όλες τις ηλικιακές ομάδες και τα υλικά πάνω στα οποία έχουν αποτυπωθεί, δίνουν την ευκαιρία για επεξεργασία του έργου και κατ’ επέκταση της τέχνης της ζωγραφικής. Παράλληλα, οι μικρότεροι σε ηλικία μαθητές σε συνεργασία με τους δασκάλους τους δημιουργώντας μικρές καλλιτεχνίες, μαθαίνουν την ιστορία, ζωγραφίζοντας και συζητώντας.
Ωράριο λειτουργίας έκθεσης: Καθημερινά και Σαββατοκύριακο από τις 10:00-22:00
Είσοδος δωρεάν.

Στην έκθεση τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς της ασθένειας COVID-19 και είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button