Αθλητικά

Καντέρ: Μου λένε να το βουλώσω αλλά στις τουρκικές φυλακές υπάρχουν μωρά και 17.000 αθώες γυναίκες

Νέα επίθεση στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και το πολιτικό καθεστώς της Τουρκίας εξαπέλυσε ο Ενές Καντέρ

Τον αγώνα του ενάντια στο υπάρχον πολιτικό καθεστώς της Τουρκίας συνέχισε ο Ενές Καντέρ.

Παρά το προσωπικό κόστος, ο σέντερ των Μπόστον Σέλτικς αρνείται να παραιτηθεί από την προσπάθεια να εκθέσει τα κακώς κείμενα στη χώρα του.

«Μου λένε να βουλώσω το στόμα μου, να βγάλω απλά τα λεφτά μου και να έχω μια ευτυχισμένη ζωή. Με ρωτάνε γιατί να μιλάω για αυτά τα θέματα. Όταν θίγεις αυτά τα προβλήματα, ποτέ δεν θα πάρεις μεγάλα συμβόλαια και σημαντικές συμφωνίες. Αυτό επηρεάζει εμένα και την οικογένειά μου. Ο πατέρας μου απολύθηκε, η αδερφή μου δεν μπορεί να βρει δουλειά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε στο ίδιο ύφος: «Είναι μεγαλύτερο από μένα, από το μπάσκετ, από το ΝΒΑ. Αυτό που συμβαίνει στην Τουρκία είναι τραγωδία. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι βρίσκονται στις φυλακές και υποφέρουν. Υπάρχει πρόβλημα. Όταν κάνω tweet για αυτό, πάντα παίρνει μεγάλη έκταση. Μπορώ να είμαι η φωνή αθώων ανθρώπων.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 17.000 αθώες γυναίκες στη φυλακή. Υπάρχουν πάνω από 1.000 μωρά που μεγαλώνουν στις φυλακές μαζί με τις μητέρες τους. Για εμένα είναι σημαντικό. Με επηρεάζει εμένα και την οικογένεια μου. Αλλά πρέπει να στηρίξω όλους αυτούς τους αθώους ανθρώπους».

Πηγή: sport-fm.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button