Πολιτιστικά - Εκδηλώσεις

Καρδαμύλη: Τo 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ επιστρέφει μεγαλύτερο από ποτέ

Τo 9ο Kardamili International Jazz festival επιστρέφει μεγαλύτερο από ποτέ, από τις 19 έως τις 28 Μαΐου , στην Καρδαμύλη της Δυτικής Μάνης, με μια συναρπαστική διοργάνωση γεμάτη μουσική, τέχνη παράλληλες δράσεις και εκπλήξεις για όλους.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το #KardamiliInternationalJazzfestival φιλοξενεί μουσικούς, μπάντες και καλλιτέχνες από την Ευρώπη και την Αμερική. Τιμώντας τη μουσική, τις τέχνες παρουσιάζοντας ό,τι πιο φρέσκο, σύγχρονο και διαχρονικό έχει να επιδείξει. Το μαγευτικό τοπίο της Καρδαμύλης και των γύρω χωριών, μαζί με τους κατοίκους, αγκαλιάζουν κάθε χρόνο με ιδιαίτερη χαρά και προσμονή αυτή την μεγάλη γιορτή της μουσικής, της κουλτούρας και της παράδοσης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Φεστιβάλ: https://kardamilijazzfestival.com/

Τοποθεσία
Η Καρδαμύλη είναι ένα μικρό γοητευτικό χωριό με περίπου 400 κατοίκους, που βρίσκεται στη Μάνη νότια της Καλαμάτας στην Πελοπόννησο, Ελλάδα.

Ιστορία
Το πρώτο φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε το 2014 που διοργάνωσαν το Sarpsborg Jazzclub και ο Παναγιώτης Κατσουλέας. Οι μουσικοί ήταν κυρίως Νορβηγοί και Έλληνες. Σήμερα, το φεστιβάλ έχει γίνει Διεθνές και μουσικοί προέρχονται από πολλές διαφορετικές χώρες, όπως και το κοινό.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button