Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Νέα καταγγελία για παράνομη μεταφόρτωση απορριμμάτων στα Φιλιατρά (βίντεο)

Θα κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά

Σε καταγγελία προχώρησαν δημοτικοί σύμβουλοι των Φιλιατρών σήμερα το πρωί καθώς η περιοχή του Αγροκηπίου έχει μετατραπεί σε χώρο μεταφόρτωσης απορριμμάτων.

Ειδικότερα, σήμερα το πρωί η Ζωή Πετροπούλου από τα “Ανυπότακτα Φιλιατρά” βρέθηκε στο σημείο όπου γινόταν η μεταφόρτωση και στη συνέχεια ειδοποίησε δημοτικούς συμβούλους των Φιλιατρών. Στο σημείο βρέθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Τσαφαράς, Αγγελής Κοροβίλας, Παναγιώτης Αλευράς και ο Χαράλαμπος Καναλουπίτης. Στο σημείο βρέθηκαν επίσης και αστυνομικοί του Α.Τ. Τριφυλίας οι οποίοι κατέγραψαν το συμβάν, ενώ στο φορτηγό το οποίο είχαν φορτωθεί τα απορρίμματα έγινε έλεγχος από την αστυνομία στην Ε.Ο. Κυπαρισσίας – Φιλιατρών, στο ύψος του εξοχικού.

Στη συνέχεια οι δημοτικοί σύμβουλοι Χαράλαμπος Καναλουπίτης και Παναγιώτης Αλευράς μετέβησαν στο Α.Τ. Τριφυλίας όπου έδωσαν κατάθεση για το συμβάν.

Αναμένονται εξελίξεις.

Σχετικά Άρθρα

5 Σχόλια

  1. Ανικανότητα !! Τρία δανεικά απορριμματοφόρα και δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες της αποκομιδής. Επέλεξαν την εναπόθεση και μεταφορά με τα φορτηγά στη ΧΑΔΑ .Πρωτοτυπία!!Ας ενημερώσουν τους δημότες γιατί βγήκαν εκτός λειτουργίας τα απορριμματοφόρα του Δήμου; Αυτό είναι το μοντέλο διοίκησης που υποσχέθηκαν;

  2. Μαγκιά…. τώρα βάφουμε τις κότες πράσινες νά τίς πουλήσουμε γιά παπαγάλους … μέ τα λεφτά να πάρουμε
    απορυματοφορα…..

  3. Όταν έκλεισαν όλες οι χωματερές του Δήμου Τριφυλίας και τα σκουπίδια μεταφέρθηκαν στην χωματερή της Κυπαρισσίας(θέση Αλιμακι)δεν είδα να υπάρχει η ίδια ευαισθησία από τους δημοτικούς συμβούλους των Φιλιατρών ούτε από τους κύριους και τις κυριες των Ανυπότακτων Φιλιατρών.Ας αναλάβει κάθε πόλη τα σκουπιδια της.Αλλωστε τα ανυπότακτα φιλιατρα μιλάνε συνέχεια για το αυτοδιοίκητο της πόλης τους.Αρκετα σκουπίδια έχει η Κυπαρισσία καιρός να διαχειριστείτε τα δικά σας.

    1. Πριν ένα χρόνο και κάτι ,αυτός ήταν ο σχεδιασμός του Δημάρχου. Κάθε ενότητα τη χωματερή της. Ας τον υλοποιήσει. Τελειώνει και ο Αύγουστος που έχει υποσχεθεί στους κατοίκους των Μυρέικων ότι θα κλείσει τη χωματερή στο Αλιμάκι.

  4. Κάθε πόλη με τα σκουπίδια της μέχρι να έρθει η λύση από την περιφέρεια.Ουτε τα Φιλιατρά ούτε οι Γαργαλιάνοι εχουν πολίτες ανωτερης κατηγορίας.Αρκετα σκουπίδια μάζεψε ως τώρα η Κυπαρισσία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button