Τοπικά Νέα

Καταγγελία πολίτη για μπάζα δίπλα από κάδο απορριμμάτων στην Ε.Ο. Φιλιατρών – Αγίας Κυριακής, στα “Λεβεντακείκα”

«Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου;» …

Παρά τις κατά καιρούς συστάσεις της Υπηρεσίας Καθαριότητας & Ανακύκλωσης του Δήμου Τριφυλίας, αλλά και του Δημάρχου, μια μερίδα πολιτών επιμένει σε λάθος πρακτικές όσον αφορά την καθημερινή διαχείριση των απορριμμάτων. Ειδικότερα, προβλήματα που παρατηρούνται συχνά και χρήζουν ιδιαίτερης αντιμετώπισης είναι η έκθεση ογκωδών και μπαζών προς αποκομιδή σε κοινόχρηστους χώρους.

Αυτή την φορά ένας συμπολίτης μας είχε την ευαισθησία να κάνει γνωστή την ενέργεια ενός άλλου συμπολίτη μας, ο οποίος άφησε τα μπάζα της οικοδομής του δίπλα στους κάδους σκουπιδιών στην Ε.Ο. Φιλιατρών – Αγίας Κυριακής, στα “Λεβεντακείκα”. Στο ίδιο σημείο όπου την περασμένη εβδομάδα είχε καταγγείλει ο δήμαρχος ότι υπήρχαν παρατημένες σακούλες απορριμμάτων, που εμπεριείχαν απόβλητα καλλιεργειών.

*φωτο από την προηγούμενη εβδομάδα

Αναλυτικά η καταγγελία του αναγνώστη (τα στοιχεία του οποίου βρίσκονται στη διάθεσή μας):

Ο κάδος που την προηγούμενη εβδομάδα ήταν η αιτία της αντίδρασης του δημάρχου Τριφυλίας, ξαναβρίσκεται στο επίκεντρο μετά από την απόρριψη βαρέως αντικειμένων γύρω του.

Ο ιδιοκτήτης του ΙΧ με αριθμό κυκλοφορίας […….] με συρόμενο τρέιλερ τοποθέτησε τα άχρηστα αντικείμενα αδιαφορώντας για την εικόνα της περιοχής. Επισημαίνεται ότι η οικία του βρίσκεται τρία χιλιόμετρα μακριά 
Έχω επικοινωνήσει με το Α.Τ Τριφυλίας και με τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας του Δήμου. Αν δεν βρεθεί λύση αποκομιδής την Δευτέρα 26 Ιουλίου θα μεταβώ στην εισαγγελία Κυπαρισσίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button