ΕκπαίδευσηΤοπικά Νέα

Καταλήψεις για την Μακεδονία σε σχολεία της Τριφυλίας

Καταλήψεις βρίσκονται από νωρίς σήμερα το πρωί σε εξέλιξη σε σχολεία της Τριφυλίας και διαφόρων περιοχών της Μεσσηνίας.

Μαθητές του Λυκείου Γαργαλιάνων κάνουν αποχή, ενω οι μαθητές του Γυμνασίου Γαργαλιάνων κάνουν κατάληψη. Επίσης, σε σχολεία της Κυπαρισσίας και των Φιλιατρών μαθητές έχουν οργανώσει διαμαρτυρίες για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. Μπραβο στα παιδια που δειχνουν οτι τα απασχολουν και καποια σοβαρα εθνικα θεματα και αντιδρουν εναντια σε ολους αυτους που θεωρουν οτι μπορουν να τα χειραγωγησουν ή και να τα φοβήσουν ακόμα.Δεν μπορεις να χαρακτηριζεις παιδιά σαν φασιστες επειδη αντιδρουν σε κατι αντιεθνικο κατι το οποιο επρεπε ναμας βρισκει ολους ανεξαρτητου κομματος αντιθετους με το ξεπουλημα της πατριδας μας.Ενα ξεπουλημα που δεν αρχισε απο την παρουσα κυβερνηση αλλα απο αυτη ολοκληρωθηκε. Εμεις σαν Γαργαλιανιωτες εχουμε ενα λογο παραπανω,σαν απογονοι τουΤελλου Αγρα,να αντιδρουμε σε αυτο το ξεπουλημα.Οπως ειχαμε αντιδρασει και το1993/1994 οταν ειμαστε απο τους πρωτους στην Ελλαδα που ειχαμε κανει συλλαλητηριο εμπορικος και μαθητικος κοσμος των Γαργαλιανων για την ελληνικοτητα της Μακεδονιας μας. Κατι που τοτε ειχε προκαλεσει εντυπωση ακομα και σε καναλια της Αθηνας που ειχαν ερθει να καλυψουν το γεγονος.Παλι καλα που δεν υπηρχε η Χρυση Αυγη τοτε γιατι θα μας ελεγαν απο τοτε και εμας φασιστες…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button