Τοπικά Νέα

Κατανομή οργανικών θέσεων Δήμου Τριφυλίας

Κατανομή θέσεων προσωπικού στις οργανικές μονάδες του Ο . Ε . Υ .

Με απόφαση του δημάρχου Τριφυλίας κ. Λεβεντάκη, η οποία δημοσιεύθηκε στην Διαύγεια, κατανεμήθηκαν ανά κατηγορία, κλάδο και ειδικότητα του συνόλου των θέσεων, πληρούμενων ή κενών, του προσωπικού του Δήμου Τριφυλίας στις οργανικές μονάδες του Δήμου, που προβλέπονται στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας αυτού, ΦΕΚ Β΄/3189/12.09.2017, όπως ισχύει σήμερα.

Η παρούσα κατανομή τροποποιείται κάθε φορά, με τις εκάστοτε αποφάσεις μετακίνησης ή τοποθέτησης προσωπικού στις άνω υπηρεσιακές μονάδες του Δήμου ή με την αποχώρηση προσωπικού για οιονδήποτε λόγο. Κατά τα υπόλοιπα, για το υπηρετούν προσωπικό του Δήμου, ισχύουν οι εκάστοτε αποφάσεις τοποθέτησης/μετακίνησης.

Σχετικά Άρθρα

1 thought on “Κατανομή οργανικών θέσεων Δήμου Τριφυλίας”

  1. Καλή η κατανομή Δήμαρχε ,αρκεί μόνο αυτή για να γίνουν πιο αποδοτικές και ευέλικτες οι υπηρεσίες του Δήμου ;;Η αυστηρότητα του πρώτου τριμήνου πήγε περίπατο !!! Γίνατε πιο χαλαροί από τους προηγούμενους. Τα κορόιδα δουλεύουν και οι λουφαδόροι ζουν και βασιλεύουν. Άρχισε και σας ξεφεύγει ο έλεγχος, από του χρόνου θα τους χάσετε όλους .Η πλειοψηφία των υπαλλήλων είναι ευσυνείδητοι ,μην τους αδικείτε ανεχόμενοι τέτοιες καταστάσεις αδικίας. Το δίκαιο θα τους κάνει επαναστάτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.