Αστυνομικά

Κατασχέθηκαν 17 δενδρύλλια και 72 γραμμάρια κάνναβης στη Μεσσηνία

Κατασχέθηκαν -17- δενδρύλλια και -72- γραμμάρια κάνναβης 

Συνελήφθη, χθες (17.9.2019), το μεσημέρι σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας και του Τμήματος Τροχαίας Καλαμάτας, 60χρονος ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά. Ειδικότερα, χθες (17.9.2019) το μεσημέρι, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας και του Τμήματος Τροχαίας Καλαμάτας, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 60χρονο, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, γιατί κατείχε ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -30- γραμμαρίων.
Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του ανωτέρω, καθώς και σε αύλειο χώρο αυτής, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -17- δενδρύλλια κάνναβης καθώς και ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -42- γραμμαρίων
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button