ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Κατεδάφιση επικίνδυνου κτιρίου στην Κυπαρισσία

Άρση επικινδυνότητας ετοιμόρροπου κτίσματος στην Κυπαρισσία έγινε τις προηγούμενες μέρες από τον Δήμο Τριφυλίας.

Η ετοιμόρροπη διώροφη οικοδομή στο δρομάκι με τα σκαλάκια ανατολικά του Δημαρχείου είναι εγκαταλελειμμένη επί πολλά χρόνια και η τοιχοποιία της έπεφτε κινδυνεύοντας κάτοικοι της συνοικίας, παιδιά του 2ου Δημοτικού Σχολείου καθώς και περαστικοί που περνούσαν από εκεί. Για τον κίνδυνο πολλές φορές κατά το παρελθόν τον Δήμο Τριφυλίας, είχαν κάνει αναφορές στην Εισαγγελία και το Α.Τ. Τριφυλίας και είχαν καταφύγει στα ΜΜΕ. Από τον Δήμο είχε ληφθεί απόφαση στο Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κυπαρισσίας και είχε γίνει αυτοψία της Υπηρεσίας Δόμησης και της Τεχνικής Υπηρεσίας και είχε ακολουθηθεί η διαδικασία τοιχοκόλλησης κ.α.

Τις προηγούμενες μέρες στα σκαλάκια με την παρουσία και επίβλεψη του Αντιδημάρχου κ. Αντώνη Βλάχου ειδικό χωματουργικό μηχάνημα ιδιώτη εκτέλεσε εργασίες άρσης επικινδυνότητας με καθαίρεση του τμήματος που γκρεμιζόταν ώστε η διέλευση από το σημείο να γίνεται με ασφάλεια με τους κατοίκους τις γειτονιάς να ικανοποιούνται αφού πια δεν κινδυνεύουν.

Από τις εργασίες προκλήθηκαν κάποιες ζημιές σε όμορη ιδιοκτησία κτίσματος και στο δίκτυο αποχέτευσης, που διαβεβαίωσε ο Αντιδήμαρχος κ. Βλάχος ότι θα αποκατασταθούν σύντομα και θα απομακρυνθούν και τα μπάζα από το ετοιμόρροπο κτίσμα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button