Ελλάδα

Κατερίνη – «Δεν θυμάμαι να σκοτώνω την αδερφή μου» – Τι υποστήριξε η 75χρονη για την τραγωδία

Η 75χρονη από την Κατερίνη που κατηγορείται για τη δολοφονία της αδερφής της φέρεται να μην θυμάται πώς προχώρησε σε αυτή την ενέργεια, αν και τονίζει πως πάλεψε με ένα πρόσωπο, εκ των δύο που ήρθαν σπίτι τους για πρώτη φορά.

«Στο σπίτι ήμουν εγώ και η αδελφή μου και κανείς δεν μας επισκέφτηκε. Ούτε ανίψια μου ούτε και η νύφη μου. Δεν θυμάμαι να σκοτώνω την αδερφή μου, όπως μου είπαν, ούτε θυμάμαι κάτι άλλο. Να σας πω πως μέσα στη μαύρη δερμάτινη τσάντα την οποία είχα αφήσει, είχα βάλει χρήματα μέσα σε αυτήν και θέλω να μου δείξετε την τσάντα και να βεβαιωθώ ότι είναι εκεί. Μου δείξατε τη φωτογραφία με την αδερφή μου νεκρή και την τσάντα της δεμένη στον λαιμό. Χθες δεν φορούσε αυτό το φόρεμα, αλλά ένα σιέλ φόρεμα και μετά το άλλαξαν» ανέφερε αρχικά, σύμφωνα με τον ALPHA.

Σε άλλο σημείο της κατάθεσής της υποστήριξε πως «στο σπίτι μας ήταν δύο πρόσωπα τα οποία είδα για πρώτη φορά. Πάλεψα με ένα πρόσωπο, αλλά δεν ήταν η αδερφή μου. Εγώ δεν θα πείραζα την αδερφή μου. Ήθελαν να μου πάρουν τα χρήματα και θέλω να δείτε εάν είναι στην τσάντα μέσα».

Το χρονικό του εγκλήματος

Σημειώνεται πως το έγκλημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης, λίγο πιο έξω από την Κατερίνη, στην περιοχή της Καλλιθέας και συγκεκριμένα στο σπίτι που διέμεναν οι δύο αδερφές.

Το 73χρονο θύμα εντόπισε ο ανιψιός των ηλικιωμένων γυναικών, καθώς άκουσε φωνές από το σπίτι τους και μετέβη να δει τι συνέβη. Ο άνδρας διαμένει στην ίδια γειτονιά και όταν αντιλήφθηκε τι έχει συμβεί, ειδοποίησε την αστυνομία.

Όπως έγινε γνωστό, η φερόμενη ως δράστιδα -εξεταζόμενη από αστυνομικούς- δεν ήταν σε θέση να εξηγήσει τους λόγους για την πράξη της.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button