Τοπικά Νέα

Κατσίβελας για Τσακανίκα: “Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη κανείς”

Για τον κ. Τσακανίκα οι «προσωπικοί λόγοι» είναι η προσωπική του ιδιοτέλεια

Έπειτα από την ανεξαρτητοποίηση του κ. Τσακανίκα στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας ο πρώην δήμαρχος Παναγιώτης Κατσίβελας, και επικεφαλής της παράταξης “Τριφυλία Συνεχίζουμε”, σε σημερινή του δήλωση αναφέρει τα εξής:

Ο κ.Τσακανίκας Γεώργιος στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, χωρίς να με ενημερώσει και χωρίς να ενημερώσει κανέναν δημοτικό σύμβουλο του συνδυασμού μας ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίηση του .
Και ήταν η σιωπή της ενοχής. 
Ο κ. Τσακανίκας συμμετείχε στις τελευταίες εκλογές, αυτοβούλως, στις τάξεις του συνδυασμού μας, αποδεχόμενος τις αρχές τις αξίες αλλά και το πρόγραμμα του συνδυασμού μας όπως θα έκανε κάθε έντιμος άνθρωπος. 

Αλλά ο κ. Τσακανίκας υπολόγιζε με ποιόν συνδυασμό θα μπορούσε να εκλεγεί και ήταν η σκέψη του κυνικού υπολογιστή. Και αυτό ήταν ανέντιμο.
Ο κ Τσακανίκας παρέμεινε μαζί μας, μέχρι να ξεκοκαλίσει και το τελευταίο ευρώ της αντιμισθίας του αντιδημάρχου χωρίς ποτέ να διαφωνήσει σε τίποτα.
Ο κ Τσακανίκας όλο το καλοκαίρι συνομιλούσε και ερχόταν σε συνεννόηση με τον κ Λεβεντάκη, όπως ο ίδιος ομολόγησε σε συνεδρίαση όλων των υποψηφίων του συνδυασμού μας με την ελπίδα να κερδίσει μια νέα αντιδημαρχία.
Ο κ. Τσακανίκας για να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος δεν αρκούσε το προσωπικό του κοινωνικό του κεφάλαιο, έπρεπε προς τούτο να κλέψει τον συνδυασμό μας, τις ψήφους των άλλων συνυποψηφίων του, κυρίως όμως να κλέψει και να προσβάλει την συνείδηση της παράταξη μας.

Ο κ. Τσακανίκας είναι αυτονόητο ότι ουδέποτε υπήρξε αυθύπαρκτος και θα κουβαλάει το βάρος της ιστορίας του αειμνήστου Σπύρου Χρονόπουλου από τον οποίον τίποτε δεν διδάχτηκε και δεν παραδειγματίστηκε. 

Για τον κ. Τσακανίκα οι «προσωπικοί λόγοι» είναι η προσωπική του ιδιοτέλεια, τι μπορεί να εκποιήσει και σε δεύτερο χρόνο ελπίζοντας ότι θα αποφύγει την κατακραυγή της κοινωνίας, άγος που θα τον κουβαλάει σε όλη του την ζωή.
Ο κ Τσακανίκας αν θέλει να διατηρήσει έστω και ένα ίχνος εντιμότητας το μόνο ,που οφείλει να κάνει, είναι να παραιτηθεί, αλλιώς ο Εφιάλτης θα έχει βρει ένα νέο γνήσιο σύγχρονο εκπρόσωπο του .
Την προδοσία πολλοί αγάπησαν ,τον προδότη κανείς.

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button