Τοπικά Νέα

Κατσίβελας: «Με πλήρη διαφάνεια η πρόσληψη του Γενικού Διευθυντή της ΔΕΥΑ Τριφυλίας»

 

katsivelas


Μπορεί να μην αναφέρεται στην προκήρυξη η προϋπηρεσία, αλλά είναι κάτι το οποίο θα ληφθεί στα υπόψιν!

Μετά τις αντιδράσεις για τον τρόπο που έγινε η διακήρυξη της πρόσληψης Γενικού Διευθυντή στην ΔΕΥΑ Τριφυλίας και έπειτα από τις αντιδράσεις δημοτικών συμβούλων στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο, ο δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κατσίβελας έσπευσε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους, τονίζοντας πως η πρόσληψη θα γίνει με πλήρη διαφάνεια!

Αναλυτικότερα, ο δήμαρχος την Πέμπτη το μεσημέρι είχε συνάντηση με μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑ Τριφυλίας παρουσία της Νομικής Συμβούλου του Δήμου κας. Μαραλέτου. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά δόθηκαν οδηγίες για την ολοκλήρωση της διαδικασίας, αφού πρώτα ολοκληρωθεί και το κριτήριο της συνέντευξης από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και έπειτα θα γίνει η αξιολόγηση όλων των προσόντων των υποψηφίων σε πνεύμα αξιοκρατίας για την καλύτερη επιλογή του Δήμου.

Ο κ. Κατσίβελας ανέφερε πως, «θα πρέπει να ακολουθηθεί αυτός ο οδικός χάρτης, όπως συμβούλεψε και η νομική σύμβουλος, ώστε να μην υπάρξει καμία αμφισβήτηση στο αποτέλεσμα. Προσόντα τα οποία δεν προβλέπει η προκήρυξη οφείλουν να ληφθούν από την συνέντευξη. Από την μεριά του δήμου, δεν ανακαλείται η προκήρυξη, όμως θα ολοκληρωθεί με την συνέντευξη οπού οι υποψήφιοι θα έχουν την δυνατότητα να παρουσιάσουν και όλα τα άλλα προσόντα τα οποία θα έχουν, όπως η  προϋπηρεσία και τα οποία θα πρέπει να ληφθούν υπόψιν».

 

 

Σχετικά Άρθρα

4 thoughts on “Κατσίβελας: «Με πλήρη διαφάνεια η πρόσληψη του Γενικού Διευθυντή της ΔΕΥΑ Τριφυλίας»”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.