ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Κατσίβελας: “Οι δήμοι του Κυπαρισσιακού θα προσφύγουν στο ΣΤΕ”

 

DSC00309


Ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. τοποθετήθηκε σχετικά με το θέμα του Κυπαρισσιακού κόλπου καθώς όπως έχει αναφερθεί πολλές φορές στο παρελθόν δεν έχει εκδοθεί χρόνια τώρα το περίφημο Προεδρικό Διάταγμα.

Ο κ. Κατσίβελας τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο Δήμος με αφορμή το υπό έκδοση Προεδρικό Διάταγμα θα εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες στα πλαίσια του νόμου προκειμένου να αποκομίσει τα μέγιστα οφέλη για τους δημότες. Σύμφωνα με πληροφορίες το τελικό σχέδιο είναι ελάχιστα βελτιωμένο σε σχέση με τον αρχικό σχεδιασμό καθώς υπάρχει αρτιότητα δόμησης στα 10 στρέμματα καθορίζοντας ωστόσο τις ζώνες απαγόρευσης ανθρωπογενών δραστηριοτήτων. Μάλιστα πρόσθεσε ότι όλοι οι δήμοι του Κυπαρισσιακού κόλπου θα προσφύγουν στο ΣΤΕ με υπόμνημα για την δικαίωση των θέσεων που έχουν διατυπώσει.

Το θέμα σημειωτέων παρακολουθούν από κοντά και οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης καθώς εκτιμούν ότι αφορά σοβαρά το μέλλον του τόπου, οι οποίες εκτίμησαν ότι ίσως να είναι αργά για δάκρυα καθώς θα απαιτηθεί ισχυρός αγώνας για να δικαιωθεί η περιοχή η οποία καταδικάζεται στην αφάνεια.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button