Τοπικά Νέα

Κατσίβελας: Ο Βιολογικός Καθαρισμός Γαργαλιάνων και ο Λεβεντάκης – «Μόνο αυτός Μπορεί!!!»

Δείτε τι αναφέρει επιστολή του Παναγιώτη Κατσίβελα

Το να παίρνει κανείς στα σοβαρά τον κ. Δήμαρχο σε όσα κατά καιρούς ανακοινώνει , είναι ένα προνόμιο , που αφορά πλέον λίγους , πολύ λίγους συνδημότες μας .

Το να θέλει να παραστήσει , ότι είναι ένας άνθρωπος , που πασχίζει και μοχθεί για το τόπο, είναι πλέον κακόκουστο ανέκδοτο .

Ότι μπορεί ο ίδιος και το επιτελείο του , αν βέβαια υπάρχει, να δημιουργήσει ένα μεγάλο έργο για τον Δήμο Τριφυλίας , αποδειχθηκε ,ότι και ο τελευταίος ευκολόπιστος πλέον δεν προσδοκεί τίποτα σημαντικό .

Ότι θέλει να ιδιοποιηθεί τον βιολογικό καθαρισμό των Γαργαλιάνων «τσουβαλιάζοντας όλους στο σακί» ως άχρηστους , που ήρθε αυτός και έσωσε τον τόπο ,είναι αναληθές αλλά κυρίως ανέντιμο .

Και είναι ανέντιμο γιατί δεν αναγνωρίζει και φυσικά αποκρύπτει το πολύ σημαντικό έργο που έγινε από την δική μας δημοτική αρχή , όταν είχαμε και την ευθύνη του Δήμου.

Είναι ανέντιμο διότι απωσιωπά το ότι βρήκε έτοιμη την μελέτη , όπως και τους περιβαλλοντολογικούς όρους και την απόφαση εκτέλεσης του έργου από μας, τα οποία βεβαίως και χρησιμοποιεί , μελέτη που όντως καρκινοβατούσε για χρόνια και εμείς ολοκληρώσαμε .

Είναι ανέντιμο γιατί απωσιωπά το ότι άλλοι δήμαρχοι έλυσαν το χωροταξικό του ΒΙΟ.ΚΑ Γαργαλιάνων, μια επώδυνη και δύσκολη διαδικασία , όταν αυτός είναι ανίκανος να χωροθετήσει έστω ένα σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων του Δήμου.

«Έβαλε χέρι» στην μελέτη του έργου , δήθεν για να δημιουργήσει το προσωπικό του αφήγημα , την ψευδαίσθησή του , κυρίως όμως να ξεγελάσει τους πολίτες για την σημαντικότητά του , όπως εκ συστήματος κάνει , και έριξε τόνους λάσπης εναντίον μου , όπως επίσης εκ συστήματος για όλους κάνει . Αλλά και αυτό είναι ανέντιμο.

Βεβαίως κατέθεσε την πρόταση ένταξης του εργου στο ΕΣΠΑ , αλλά αυτό θα το έκανε ο οποιοσδήποτε, αφού όλα ήταν έτοιμα .

Μας παραμύθιαζε ότι για να κατατεθεί πρόταση ένταξης έπρεπε να είχε λυθεί το ιδιοκτησιακό και αυτοδιαψεύστηκε.

Απόδειξη της αβελτηρίας του , της αδιαφορίας και της άγνοιάς του ,είναι ότι έχει καταφέρει να καθυστερήσει τόσο το έργο , όσο κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να καταφέρει .

Πανηγύρισε προχθές ότι πήρε προέγκριση δημοπράτησης για τον τεχνικό σύμβουλο , όταν έπρεπε η δημοπράτηση να είχε γίνει από την 25 Αυγούστου 2021 και να είχε υπογραφεί η σύμβαση την 31 Δεκεμβρίου του 2021 , με καταληκτική ημερομηνία της σύμβασης την 31 Δεκεμβρίου 2023, όπως αποδεκνύεται από την δεσμευτική υποχρέωση της πορείας του έργου στο κάτωθι διάγραμμα.

Και δεν είναι μόνο αυτό . Θα έπρεπε την 25 Αυγούστου 2021 να είχε δημοπρατηθεί το υποέργο 2 «Εγκατάσταση επεξεργασίας Λυμάτων Γαργαλιάνων » δηλ. το εργοστάσιο , να είχε συμβασιοποιηθεί την 31 Δεκμεβρίου ιδίου έτους και να είχαν ολοκληρωθεί την 31-12 -2023 , όπως ήταν η δέσμευση έναντι του ΕΣΠΑ και ο κάτωθι πίνακας αποδεικνύει.

Όπως επίσης το υποέργο «Εσωτερικό Δίκτυο ακαθάρτων , αγωγός μεταφοράς ακαθάρτων και αγωγός διάθεσης οικισμού Γαργαλιάνων» ομοίως έπρεπε να είχε στις ίδιες ημερομηνίες δημοπρατηθεί και συμβασιοποιηθεί και ολοκληρωθεί , όπως επίσης το κάτωθι διάγραμμα αποδεικνύει .

Τρία χρόνια τώρα δεν έχει ολοκληρώσει το ιδιοκτησιακό του Βιολογικού , την μοναδική εκκρεμότητα που είχα αφήσει , αλλά και αυτή όπως αποδεικνύεται έπρεπε να την είχα κάνει εγώ , αφού τόσο λίγοι αποδεικνύονται .

Αυτά τα κατορθώματα μόνο αυτή η Δημοτική Αρχή μπορεί να καταφέρει και σ’ αυτό ο κ. Δήμαρχος έχει δίκιο « Μόνο αυτός Μπορεί!!!».

Σχετικά Άρθρα

7 Σχόλια

 1. Για όλα είχες έτοιμες μελέτες.
  Απλά δεν πρόλαβες. Είχες πολλές δουλειές.θα τα κάνεις στην άλλη ζωή γιατί ο λαός σου είπε ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.
  Δυστυχώς ακόμα δεν το έχεις καταλάβει ούτε το έχεις χωνέψει.
  ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

 2. Η πολύ δουλειά για τον ΒΙΟΚΑ Γαργαλιάνων είχε γίνει αδιαμφισβήτητα από την Δημοτική αρχή Κατσίβελα. Είναι άδικο να καρπωθεί το έργο ο Λεβεντάκης…Αλλά ας περιμένουμε…δεν έχει ξεκινήσει καν ο διαγωνισμός…είναι μακρύς ο δρόμος. Ο Λεβεντάκης ας πανηγυρίσει αν όντως ολοκληρωθεί το έργο…Αλλιώς ας σιωπήσει…

 3. Τάκη,κάτι που δεν τέλειωσες ποτέ,εγκαλείς τον Λεβέ γιατί δεν το τέλειωσε νωρίτερα…
  Αυτά βλέπει ο Ακης,και πάει,πάει και πίσω δεν κοιτάει…

 4. Γιατρέ
  και ο νέος δήμαρχος έχει βάλει το δικό του μικρό λιθαράκι.
  Προσπαθεί.
  Όμως , τόσο αυτός όσο και οι οπαδοί του , δεν μπορούν να καταλάβουν για ποιο λόγο καθυστερούν τα έργα.
  Προσπαθεί να τρέξει ,αλλά δεν μπορεί να καταλάβει ότι απλώς κυνηγάει την ουρά του.
  Ως υπερφίαλα εγωκεντρικός δεν μπορεί να δεχθεί ότι κάνει λάθος .
  Άρα φταίει πάντα “ο άλλος “.
  Οποιοσδήποτε άλλος.
  Πρώην Δήμαρχοι , μελλοντικοί υποψήφιοι, υπηρεσιακοί παράγοντες…
  Το κουσούρι της μικρόνοιας του , η Τριφύλια δυστυχώς θα το πληρώνει για πάρα πάρα πολλά χρόνια.

 5. Κύριε κατσιβελα από το να πάτε κόντρα στον κάθε δήμαρχο προσπαθήστε να κανετε κάτι για το τόπο σας και αφήστε όλα τα υπόλοιπα στην άκρη,εσείς και όλη σας που ανήκετε στα συμβούλια και στης παράταξης κάντε κάτι για των τόπο τούτο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button