Τοπικά Νέα

Κινητικότητα από τον υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Λεβεντάκη

Ο Γιώργος Λεβεντάκης δοκιμάζεται για πρώτη φορά στο δημοτικό στίβο της Τριφυλίας και πιστεύει ότι «οι προτάσεις και η αντίσταση στα κακώς κείμενα» είναι αυτά που δίνουν δύναμη στην παράταξή του «ΑΝ.Ο.Δ.Ο.Σ» με την οποία θα διεκδικήσει στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 τον Δήμο Τριφυλίας.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος έχει ξεκινήσει να καταστρώνει τα πλάνα του και να στελεχώνει την παράταξη του με ανθρώπους που έχουν όρεξη και διάθεση να προσφέρουν στον τόπο τους και σύντομα θα είναι σε. Ο κ. Λεβεντάκης ήδη έχει ξεκινήσει επισκέψεις  σε πολιτιστικούς – αθλητικούς συλλόγους και περιοχές του δήμου Τριφυλίας προκείμενου να καταγράψει τα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες και φυσικά όλα αυτά θα ενταθούν το επόμενο διάστημα. Μάλιστα, ο ίδιος φέρεται να έχει ξεκινήσει μελέτες για διάφορα ζητήματα που αφορούν τον Δήμο. Ανάμεσα σε αυτά τα ζητήματα συγκαταλέγονται το θέμα της ύδρευσης στην Κυπαρισσία, το οδικό δίκτυο στην πόλη των Φιλιατρών, με τους δρόμους να είναι σε τραγική κατάσταση, η εκμετάλλευση του εγκαταλελειμμένου Τουριστικού Ξενώνα Γαργαλιάνων, οι ανεκμετάλλευτες ιαματικές πηγές Βρωμονερίου, αλλά και η αντικατάσταση του κεντρικού καρκινογόνου – από αμίαντο – αγωγού ύδρευσης από το Αλικοντούζι μέχρι τους Γαργαλιάνους.

Όπως έχει αναφέρει παλιότερα διακατέχεται από αγάπη για τον τόπο του την Τριφυλία και της αξίζει ένα καλύτερο μέλλον. Στόχος του είναι περιοχές του δήμου με διαφορετικά χαρακτηριστικά μεταξύ τους, να μπορούν να λειτουργούν συμπληρωματικά η μία με την άλλη δημιουργώντας ένα σύνολο εξαιρετικά ισχυρό.

Σχετικά Άρθρα

2 Σχόλια

  1. Αγαπητέ ξέχασαν να σου γράψουν ότι οι κάτοικοι των Φιλιατρών στην διάρκεια της λιτάνευσης της Εικόνας του Αγίου Χαράλαμπου έρεναν τον αυριανό Δήμαρχο Τριφυλίας με γαρύφαλα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button