Δήμος ΜεσσήνηςΠολιτική

ΚΚΕ Μεσσηνίας: Εγκληματική η κατάσταση στο Κέντρο Υγείας Μεσσήνης

Η Τ.Ε. Μεσσηνίας του ΚΚΕ σε ανακοίνωσή της σημειώνει:

Την Πέμπτη 19/3/2020, ο δημοτικός σύμβουλος Μεσσήνης, στέλεχος του ΚΚΕ Χρήστος Θεοδωρακόπουλος είχε έκτακτη τηλεφωνική παρέμβαση στον Δήμαρχο Μεσσήνης κ. Αθανασόπουλο, με θέμα την κατάσταση στον δήμο και την επιδημία του νέου κορονοϊού.

Ενημέρωσε τον δήμαρχο για την απελπιστική κατάσταση που βρίσκεται το Κέντρο Υγείας Μεσσήνης. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν υπάρχουν μάσκες, γάντια και άλλα απαραίτητα αναλώσιμα πχ δεν έχουν ούτε τα αναγκαία καθαριστικά χώρου. Σε αυτή την άσχημη κατάσταση έρχονται και έκτατες μεταθέσεις γιατρών προς το ΓΝ Καλαμάτας μετά το τελευταίο κρούσμα κορονοϊού.

Αν η κατάσταση μέχρι σήμερα στο ΚΥ ήταν δραματική, τώρα σε συνθήκες πανδημίας είναι εγκληματική!

Απαίτησε από τον Δήμαρχο να στηρίξει και να προωθήσει τα δίκαια αιτήματα:

▪   Πρόσληψη μόνιμου ιατρικού, νοσηλευτικού προσωπικού ώστε να γίνει 24ωρη η λειτουργία του Κέντρου Υγείας στην Μεσσήνη.

▪   Να υπάρξει πλήρης εξοπλισμός με όλα τα αναγκαία μέτρα ατομικής προστασίας των εργαζομένων στο ΚΥ, καθώς και υλικά καθαριότητας.

▪   Να υπάρξει πλήρης εξοπλισμός του ΚΥ, αυτός που απαιτείται για την αντιμετώπιση της κατάστασης πανδημίας.

Επίσης απαίτησε από τον δήμαρχο ο δήμος να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα στήριξης των δημοτών, των ευάλωτων, καθώς και όσων λαϊκών οικογενειών πλήττεται το εισόδημα τους από τις εξελίξεις”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button