Εκπαίδευση

Κλειστά για άλλες 15 μέρες τα σχολεία – Ανοιχτό το ενδεχόμενο παράτασης της χρονιάς

Ήταν κάτι που είχε ακουστεί πολύ και ουσιαστικά όλοι περίμεναν την επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας με την οποία θα επιβεβαιώνονται οι φήμες για την παράταση στο κλείσιμο των σχολείων. Και αυτή η φήμη πλέον επιβεβαιώθηκε με Υπουργική απόφαση, η οποία θα δημοσιευθεί αύριο Σάββατο και με την οποία αποφασίζεται η παράταση της απαγόρευσης λειτουργίας σχολείων και πανεπιστημίων έως τις 10 Απριλίου αφήνοντας πάντα ανοικτό το ενδεχόμενο παράτασης της σχολικής χρονιάς.

Έτσι λοιπόν κλειστά για άλλες 15 ημέρες θα μείνουν τα σχολεία όπως ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως μιλώντας στον ΑΝΤ1. Συγκεκριμένα η κυρία Υπουργός ανακοίνωσε οτι “αποφασίζεται η παράταση της απαγόρευσης λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών δομών, καθώς και η αναστολή όλων των εκπαιδευτικών εκδρομών εσωτερικού και εξωτερικού, έως και τις 10 Απριλίου 2020, για προληπτικούς λόγους, κατόπιν εισήγησης της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορoνοϊού COVID-19”.

Η 10η Απριλίου βέβαια είναι η Παρασκευή πριν από το Σάββατο του Λαζάρου. Άρα τα σχολεία θα ανοίξουν μετά το Πάσχα, ενώ ακόμα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο παράτασης της σχολικής χρονιάς .

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button