Δήμος Καλαμάτας

Κοπή Βασιλόπιτας της Κ.Ε. «Φάρις»

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020, η κοπή της Βασιλόπιτας της Κοινωφελούς Επιχείρησης «Φάρις» του Δήμου Καλαμάτας, στο φουαγιέ του Μεγάρου Χορού.

Τη Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας Αρχιμανδρίτης Φίλιππος Χαμαργιάς, παρουσία του Δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου, του Προέδρου της «Φάρις» Παντελή Δρούγα, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Ε., στελεχών και υπαλλήλων της «Φάρις» και πλήθους εκπροσώπων Φορέων & Συλλόγων του Δήμου.

Ο Δήμαρχος απηύθυνε χαιρετισμό και, μεταξύ άλλων, ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για την προσφορά τους ενώ επεσήμανε πως και αυτή τη χρονιά η πόλη της Καλαμάτας αναμένεται να πρωταγωνιστήσει πολιτιστικά σε πανελλαδικό επίπεδο. Ιδιαίτερη αναφορά του Δημάρχουν στην προσφορά, τη δημιουργικότητα και το υψηλό επίπεδο που οι Σχολές της «Φάρις» πάρέχουν στην τοπική κοινωνία.

Ακολούθησε η απονομή τιμητικής πλακέτας στα καταστήματα που ξεχώρισαν στον Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό του Δήμου.

Η τυχερή της φετινής Βασιλόπιτας των εργαζομένων της «Φάρις» ήταν η Χριστίνα Πλαγιανού, εργαζόμενη στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button