Lifestyle

Κορονοϊός: Μοντέλο εφηύρε το «μασκίνι» – Μπικίνι από προστατευτικές μασκες – Φωτογραφία

Ένα μοντέλο από το Βιετνάμ δέχτηκε σφοδρή κριτική στα social media, όταν ανέβασε φωτογραφία της να ποζάρει φορώντας μπικίνι από χειρουργικές μάσκες, εν μέσω πανδημίας κορονοϊού COVID-19.

Αρκετοί χρήστες του Διαδικτύου επιτέθηκαν φραστικά στο πανέμορφο μοντέλο γιατί η νεαρή κοπέλα σπαταλάει προστατευτικές μάσκες.«Ειλικρινά πιστεύω ότι ήταν μια απαίσια χειρονομία να φτιάξει κουστούμι με μάσκες τη συγκεκριμένη περίοδο. Στη χώρα σου ίσως υπάρχουν διαθέσιμες, αλλά όχι στην Ιταλία», έγραψε ένας χρήστης.

«Στην οικογένειά μου μας έχουν μείνει μόνο 3 μάσκες», έγραψε κάποιος άλλος. «Νέο είδος ανοησίας», έγραψε κάποιος 3ος.

Πέρα όμως από τα αρνητικά σχόλια, υπήρχαν κι εκείνοι που το βρήκαν ως έξυπνη ιδέα και, μάλιστα, έδωσαν και όνομα στην εφεύρεση της Βιετναμέζας καλλονής, καλώντας τη: «μασκίνι», από το μπικίνι και τη μάσκα.

Αξίζει να σημειώσουμε πως μετά την «καταιγίδα» αρνητικών σχολίων, η νεαρή κοπέλα έσβησε την ανάρτηση και στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη για την πράξη της.

«Ζω στο Βιετνάμ, όπου ο καθένας μπορεί να τις αγοράσει. Χρησιμοποιώ προστατευτικές μάσκες κάθε μέρα εδώ κι 6 χρόνια», ανέφερε το μοντέλο.

Δείτε τη φωτογραφία:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button