Αθλητικά

Κορυφαίος ποδοσφαιριστής πλήρωσε 1 εκατ. ευρώ για να μην μπει φυλακή

Μπορεί ποτέ να μην αποδέχθηκε ότι είχε κάνει κάτι παράνομο, αλλά η Δικαιοσύνη είχε λάβει την απόφασή της. Και αυτός ήταν ο λόγος που του επέβαλλε ποινή φυλάκισης, σε περίπτωση που εκείνος δεν κατέβαλε την εγγύηση που προβλεπόταν.

Ο λόγος για τον Λούκα Μόντριτς, τον μέσο της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος -όπως και πολλοί συνάδελφοί του στην Ισπανία- είχε μπλεξίματα με υπόθεση φοροδιαφυγής. Οι Αρχές έκριναν ότι εκείνος, μαζί με την γυναίκα του, δεν δήλωσαν 870.000 ευρώ το 2013 και το 2014 μέσω off shore εταιρίας στο Λουξεμβούργο, χρήματα που προέρχονταν από εμπορικά δικαιώματα.

Όπως αναφέρει η «El Mundo», ο Μόντριτς χρειάστηκε να πληρώσει συνολικά ένα ποσό συνολικού ύψους 1 εκατ. ευρώ για να μην καταλήξει πίσω από της φυλακής τα σίδερα. Φυσικά, για ποδοσφαιριστή που λαμβάνει κοντά στα 11 εκατ. ευρώ τον χρόνο μόνο από τον σύλλογο του, αυτό το ποσό ίσως μοιάζει μικρό. Αλλά, και πάλι η τσέπη του 31χρονου διεθνούς Κροάτη «πληγώθηκε» σημαντικά…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button