Τοπικά Νέα

Κορωνοϊός: Θετικό κρούσμα στο ΕΚΑΒ Καλαμάτας

Κρούσμα στο ΕΚΑΒ
Η πληροφορία χθες το πρωί ότι εργαζόμενος στο ΕΚΑΒ Καλαμάτας βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό δημιούργησε ανησυχία στο χώρο, όπου- σύμφωνα με πληροφορίες- εμβολιασμένοι είναι περίπου οι μισοί εργαζόμενοι.

Το θετικό κρούσμα στο ΕΚΑΒ Καλαμάτας επιβεβαίωσε σε επικοινωνία που είχε η εφημερίδα “Θάρρος” ο πρόεδρος των εργαζομένων ΕΚΑΒ και αναπληρωτής γραμματέας ΠΟΕΔΗΝ, Γιώργος Μαθιόπουλος, και όπως είπε, ο συγκεκριμένος εργαζόμενος είναι πιθανότατα ανεμβολίαστος. Μάλιστα, έχει ήδη ξεκινήσει η ιχνηλάτηση επαφών μεταξύ των συναδέλφων του με τους οποίους είχε έρθει σε επαφή.

«Έχουμε τονίσει πολλές φορές ότι πρέπει όλοι οι συνάδελφοι να εμβολιασθούν και για τους ίδιους και για τις οικογένειές τους, αλλά και για τους ασθενείς που μεταφέρουν. Πρέπει οι συνάδελφοι να το καταλάβουν από μόνοι τους και να κάνουν το εμβόλιο και όχι να τους υποχρεώνει το κράτος. Πρέπει να φτιάξουμε “τοίχο ανοσίας”. Σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας το ΕΚΑΒ Καλαμάτας έχει πάει πάρα πολύ καλά. Προσπαθούν οι συνάδελφοι στην Καλαμάτα να δουν τις επαφές που είχε ο συνάδελφος που νόσησε. Θέλω να πιστεύω ότι δε θα διαταραχθεί η λειτουργία του ΕΚΑΒ στην Καλαμάτα», τόνισε ο κ. Μαθιόπουλος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button