Ελλάδα

Κουκάκι: Δολοφόνησε τη σύζυγό του και επιχείρησε να αυτοκτονήσει πέφτοντας στον γκρεμό

Νέες πληροφορίες έρχονται στο «φως» για τη νέα γυναικοκτονία που συγκλονίζει το πανελλήνιο. Θύμα του δολοφονικού αμόκ του 55χρονου συζύγου της έπεσε η 46χρονη, την οποία εντόπισε νεκρή ο έφηβος γιος της μέσα στο σπίτι τους στο Κουκάκι.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο 55χρονος φερόμενος ως δράστης μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την σύζυγό του και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Οι Αρχές, που κλήθηκαν στο σημείο της δολοφονίας από τον γιο της 46χρονης, επιδόθηκαν σε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

koykaki

Το σημείο της δολοφονίας

Τελικά, ο φερόμενος ως δράστης φέρεται να επιχείρησε να αυτοκτονήσει μετά τη δολοφονία της συζύγου του, ρίχνοντας το αυτοκίνητό στα βράχια στην Παλαιά Φώκαια

Περαστικοί εντόπισαν τον 55χρονο τραυματισμένο και ειδοποίησαν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε και τον οδήγησε στο ΚΑΤ.

Ο σύζυγος κρατείται στο ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται.

polikatoikia

Το διαμέρισμα όπου έγινε η δολοφονία

Το χρονικό της τραγωδίας

Η 46χρονη έπεσε νεκρή γύρω στη 1 τα ξημερώματα της Παρασκευής σε διαμέρισμα στην οδό Ματρόζου, όταν ο 55χρονος σύντροφος της άτυχης γυναίκα για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους της επιτέθηκε με μαχαίρι τραυματίζοντας την θανάσιμα.

Συμφωνα με πληροφορίες, την γυναίκα εντόπισε νεκρή ο γιος της, ο οποίος σε κατάσταση σοκ ενημέρωσε την Αστυνομία και κάλεσε το ΕΚΑΒ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button