Αθλητικά

Κρίσιμο ματς για Δίωνα με Παλαίμονα Κορίνθου

Η 21η- προτελευταία αγωνιστική θα διεξαχθεί σήμερα Κυριακή στον πρώτο όμιλο της Γ’ εθνικής μπάσκετ, όπου Νήαρ Ηστ και Αγία Παρασκευή, ισοβαθμούν στην πρώτη θέση και ακολουθούν στην τρίτη ο Παλαίμων Κορίνθου και στην τέταρτη θέση ο Δίων Κυπαρισσίας.

Οι πρώτες τέσσερις ομάδες του βαθμολογικού πίνακα θα διεκδικήσουν στα πλέι οφ την άνοδο και οι υπόλοιπες οχτώ (από την 5η έως την 12η θέση) την παραμονή στα πλέι άουτ. Ο Δίων έχει ένα βαθμό διαφορά από την 5η Παναχαϊκή, με την οποία θα αναμετρηθεί την τελευταία αγωνιστική στην Πάτρα. Η ομάδα της Κυπαρισσίας υποδέχεται σήμερα τον Παλαίμονα Κορίνθου, ενώ η Παναχαϊκή παίζει εκτός με την Ερμιονίδα.
Ο Δίων με νίκη και ήττα των Πατρινών εξασφαλίζει από σήμερα το εισιτήριο για τα πλέι -οφ. Στο αντίθετο σενάριο, θα χρειάζεται διπλό την τελευταία αγωνιστική στην Πάτρα, αλλά και αν κερδίσουν σήμερα και οι δύο. Οπως και να ‘χει, η νίκη κόντρα στη δυνατή ομάδα της Κορίνθου είναι μονόδρομος.

Στην Τέντα η Καλαμάτα ’80, εκτός η Καλαμάτα B.C.

Το ίδιο και για την Καλαμάτα B.C. που παίζει στο Αστρος με τον ουραγό Πήγασο Θυρέας. Η ομάδα του Παύλου Νώντα θα διεκδικήσει στα πλέι άουτ τη σωτηρία και θέλει να τερματίσει στην 6η θέση.
Μόνο νίκη χρειάζεται και η Καλαμάτα ‘80 στην Τέντα απέναντι στον Προμηθέα 2014, ώστε να τερματίσει πάνω από τους Πατρινούς. Να σημειωθεί ότι οι ομάδες μεταφέρουν τα αποτελέσματα της κανονικής σεζόν στα πλέι οφ και στα πλέι άουτ, όπου η πρόκριση από τα νοκ – άουτ παιχνίδια κρίνεται στις τρεις νίκες.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές

Κυριακή

Νήαρ Ηστ- ΑΕ Γλαύκου
Καλαβρός, Τζαγκατζής
Πήγασος Θυρέας- Καλαμάτα B.C
Καψιώχας, Βαγγάλης
Γαλήνη – Αγία Παρασκευή
Μπαβέλας, Βομπίρης
Ερμιονίδα-Παναχαϊκή
Πολάτογλου, Βαλουξής
Δίων Κυπαρισσίας – Παλαίμων Κορίνθου
Κονταράτος, Τεφτίκης
Καλαμάτα ‘80- Προμηθέας 2014
Τηγάνης, Περδετζόγλου
* Ολα τα ματς θα ξεκινήσουν στις 5 το απόγευμα

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 20 αγώνες)
1. Νήαρ Ηστ 36
– Αγία Παρασκευή 36
3. Παλαίμων Κορίνθου 35
4. Δίων Κυπαρισσίας 34
5. Παναχαΐκή 33
6. Α.Ε. Γλαύκου Εσπέρου 30
-. Καλαμάτα B.C. 30
8. Καλαμάτα ’80 29
9. Προμηθέας 2014 28
10. Ερμιονίδα 24
11. Γαλήνη 23
12. Πήγασος Θυρέας 22

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button