Αθλητικά

Κριστιάνο: Δείτε τη Φεράρι του που κόστισε 1,6 εκατομμύρια ευρώ!

Κριστιάνο: Έδωσε 1,6 εκατομμύρια ευρώ και αγόρασε μια υπερπολυτελής και ταχύτατη Φεράρι. Δείτε την πόσο όμορφη είναι.

Λίγες ώρες μετά την ήττα της Γιουβέντους από τη Μίλαν με 0-3 στο Τορίνο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε στην έδρα της Φεράρι στο Μαρανέλο μαζί με τον Αντρέα Ανιέλι, απουσιάζοντας από την προπόνηση – αποθεραπεία της Δευτέρας. Ο λόγος ήταν η πανάκριβη αγορά του, καθώς στην πλούσια συλλογή αυτοκινήτων του πρόσθεσε μια συλλεκτική Ferrari Monza, αξίας 1,6 εκατ. ευρώ. Την ίδια στιγμή που οι φήμες θέλουν τον CR7 να ψάχνει την επόμενη ομάδα του!

Ο Πορτογάλλος σούπερ σταρ συναντήθηκε με τους πιλότους της Formula 1 Σαρλ Λεκλέρκ και Κάρλος Σάινθ στο εργοστάσιο της διάσημης εταιρίας αυτοκινήτων και αποχώρησε με τη συλλεκτική Φεράρι. Ο 36χρονος άσος βρέθηκε στο Μαρανέλο μαζί με τον CEO της EXOR, Τζόνι Ελκάν, της εταιρείας ιδιοκτησίας της οικογένειας Ανιέλι που εκτός των άλλων κατέχει τη Γιουβέντους και τη Φεράρι.


Όλα αυτά ενώ είναι υπό αμφισβήτηση το αν η Γιουβέντους θα συμμετέχει στο επόμενο Champions League, με το συμβόλαιο του Ρονάλντο να λήγει το 2022. svg%3E

Γιου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button