Αθλητικά

Κριστιάνο Ρονάλντο: Γκρέμισε παράνομο γήπεδο τένις αξίας 2,3 εκατ. ευρώ σε εξοχικό του

Οι μέρες που διανύουμε δεν είναι και οι καλύτερες για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο. Από τη μία η εντός έδρας συντριβή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Λίβερπουλ με 5-0, από την άλλη η απόφασή του να γκρεμίσει παράνομο γήπεδο τένις αξίας 2,3 εκατ. ευρώ σε ένα από τα εξοχικά του στην Πορτογαλία, μόλις ένα μήνα μετά την κατασκευή του.

Ο Πορτογάλος άσος έχει αποκτήσει δεκάδες σπίτια σε διάφορα σημεία του κόσμου και ένα από αυτά είναι στην πόλη Γκέρες της βόρειας Πορτογαλίας. Στη συγκεκριμένη βίλα, λοιπόν, ο Ρονάλντο αποφάσισε να φτιάξει ένα γήπεδο τένις αξίας 2,3 εκατ. ευρώ, με τη συνολική εγκατάσταση -δίπλα στη βίλα- να είναι 3.200 τετραγωνικών μέτρων.

Όλο αυτό, λοιπόν, αποτελεί παρελθόν πλέον, αφού ήταν παράνομο και οι νομικοί τον πίεσαν για να έρθει σε συμφωνία με τη δημοτική αρχή. Όπως και έγινε τελικά, με τον CR7 να δίνει εντολή για να γκρεμιστεί κι ένα κιόσκι που είχε φτιάξει στην οροφή της βίλας.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Οι δηλώσεις του δημάρχου

Ικανοποιημένος από όλα αυτά, ο δήμαρχος της πόλης, Μανουέλ Τιμπό, αναφέρθηκε στο θέμα, λέγοντας τα εξής: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε ζητήσει άδεια για ένα συγκεκριμένο πλάνο, την οποία και έλαβε, όμως έχτισε και σε περιοχή που δεν επιτρεπόταν. Δεν πρόκειται για μεγάλο αδίκημα, όμως πρόκειται για παράνομη πράξη».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button