ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Κριτική για έργα, πολιτιστικά και κυκλοφοριακό Κυπαρισσίας από τον Δημ. Κουτσούλη

Κριτική στο Δήμο για την πορεία των έργων άσκησε ο δημοτικός σύμβουλος Δημ. Κουτσούλης με αφορμή της πρόσφατες εξελίξεις. Για το θέμα με το αλιευτικό του Μαράθου μίλησε για την ανάρτηση της Αντ. Μπούζα που… διορθώθηκε αργότερα, η οποία ανέφερε ότι “ο Δήμος εις γνώση του γνώριζε ότι το έργο δεν περιλήφθηκε στην πρώτη φάση της πρόσκλησης στο πρόγραμμα Αλιείας», ρώτησε, καθώς το Δ.Σ. ψήφισε το κατεπείγον του έργου, την Δημοτική αρχή: ” όντως γνώριζε την υποβολή πρότασης στην β’ φάση της πρόσκλησης, για το οποίο έγινε θόρυβος;».

Σχετικά με το λιμάνι της Κυπαρισσίας επανέλαβε ότι “υπάρχουν ευθύνες καθώς μετά τις αναφορές στο Δ.Σ. για το έργο, βγήκαν κυβερνητικά χείλη καυτηριάζοντας ότι 5 λιμάνια της χώρας, στα οποία περιλαμβάνεται κι αυτό της πόλης μας πρέπει να ελεγχθούν καθώς δαπανήθηκαν τεράστια ποσά”. Εκτίμησε ότι “η περιοχή καταστρέφεται και ρημάζει”, ενώ τόνισε ότι δεν υπάρχει στρατηγικός σχεδιασμός σε ζωτικής σημασίας θέματα.

Για την διακοπή υδροδότησης στην πόλη υπενθύμισε ότι “αρκετές οικογένειες δίψασαν χωρίς να δοθεί έστω μια εξήγηση αφού δεν έγινε ενημέρωση”, ενώ για την υποβολή προτάσεων από άλλους Δήμους της Μεσσηνίας για αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης, διερωτήθηκε αν υπάρχει σχεδιασμός από την ΔΕΥΑ ή όλα είναι μόνο λόγια του αέρα! Τέλος, ζήτησε εξηγήσεις για το κόστος εκδηλώσεων με αδερφοποίηση σε πόλη της Αρμενίας, εκτιμώντας ότι η προβολή γεγονότων του Δήμου είναι μόνο για εσωτερική κατανάλωση! Επίσης, έκανε αναφορές στη κλειστή Δημοτική Βιβλιοθήκη, αλλά κυρίως το κυκλοφοριακό, το οποίο δεν έχει εφαρμοστεί ακόμα αλλά και τα κλειστά περίπτερα στο κέντρο της πόλης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button