Δήμος ΚαλαμάταςΤοπικά Νέα

Κρούσματα βίας στο Νοσοκομείο Καλαμάτας καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι

Αυξάνονται τα κρούσματα βίας στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας, από άτομα που επιτίθενται στους επισκέπτες και στο προσωπικό ακόμη και με την απειλή μαχαιριού, καταγγέλλει δημόσια το Σωματείο Εργαζομένων, που επίσης τονίζει ότι έχει προβεί επανειλημμένως σε σχετικά διαβήματα στη διοίκηση όμως “όμως βοώντος εν τη ερήμω».  Το Σωματείο προειδοποιεί για την επικίνδυνη κατάσταση που να παγιωθεί και απαιτεί την άμεση κινητοποίηση των αρμοδίων…

Ειδικότερα, στην καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων τονίζονται τα εξής: «Φωνή βοώντος εν τη ερήμω! Η γνωστή φράση καταδεικνύει με εύγλωττο τρόπο τη ματαιότητα των αλλεπάλληλων διαβημάτων μας προς τη Διοίκηση του Νοσοκομείου τα οποία επισημαίνουν τα όλο και αυξανόμενα κρούσματα βίας (κλοπές, ύβρεις, απειλές με μαχαίρια κ.τ.λ.) σε βάρος των πολιτών και των εργαζομένων και εμφαντικά προβάλλουν την ανάγκη λήψης άμεσων και αποτελεσματικών μέτρων για την προστασία τους.

Εκφράζουμε την έντονη αγανάκτησή μας, καταγγέλλουμε την ολιγωρία των ιθυνόντων, η οποία θα παγιώσει και θα επαυξήσει το κλίμα ανασφάλειας και φόβου που επικρατεί στον εργασιακό μας χώρο και απαιτούμε την άμεση κινητοποίηση των κρατούντων, για να μην γίνει η φωνή μας <<φωνή εν Ραμά>>».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button