Ελλάδα

Κτηνοβάτης «πιάστηκε στα πράσα» στο Μενίδι – Κατσίκα το θύμα του!

Μπροστά σε μία αποκρουστική υπόθεση βρέθηκαν αστυνομικοί στο Μενιδι, μετά τις καταγγελίες κατοίκου της περιοχής, σύμφωνα με τις οποίες 78χρονος κτηνοβάτης ασελγούσε σε κατσίκα.

Σύμφωνα με την καταγγελία του δημοσιεύει η Espresso, ο φερόμενος ως κτηνοβάτης πήγε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής σε ένα οικόπεδο δίπλα από το σπίτι του καταγγέλλοντος, όπου έβοσκαν τρεις κατσίκες, οι οποίες ανήκουν σε μια κάτοικο της περιοχή, τις πλησίασε κρατώντας χόρτα που ξερίζωσε από το έδαφος και άρχισε να ταΐζει μία από αυτές. Στη συνέχεια πήρε το σκοινί που ήταν δεμένη και την έσυρε σε ένα κοντέινερ που ήταν κοντά στο σημείο.
Η νοσηρή πράξη

Ο 71χρονος που είδε τη σκηνή αποφάσισε να πάει να δει τι ήθελε να κάνει με την κατσίκα κι έτσι άνοιξε το κοντέινερ και έμεινε εμβρόντητος βλέποντας τον 78χρονο να έχει κατεβάσει το παντελόνι του και να έχει μείνει με ένα λευκό εσώρουχο. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, είχε πιάσει την κατσίκα και ασελγούσε σε βάρος της όρθιος. Τότε, ο 71χρονος του φώναξε: «Τι κάνεις εκεί, ρε;» και ο κτηνοβάτης του απάντησε: «Αυτό που βλέπεις», ενώ συνέχισε απτόητος να ασελγεί σε βάρος του ζώου.

Οπως κατέθεσε ο 71χρονος, οι αρρωστημένες πράξεις του κράτησαν περισσότερο από 20 λεπτά. Μετά την καταγγελία οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 78χρονο και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button