Τοπικά Νέα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από αύριο στο Φιλιατρά – Γαργαλιάνοι

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για 1,5 χρόνο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο δρόμο από Κυπαρισσία έως Μεθώνη, για τις ανάγκες υλοποίησης του έργου «Βελτίωση της εθνικής οδού Κυπαρισσία – Φιλιατρά – Πύλος – Μεθώνη, τμήμα Φιλιατρά – Γαργαλιάνοι», θα ξεκινήσουν να ισχύουν από αύριο Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022 και θα λήξουν την 24η Ιανουαρίου 2024.

Ρυθμίσεις

Οι ρυθμίσεις που θα ισχύσουν είναι οι εξής:

-Η κυκλοφορία των οχημάτων από Πύλο προς Φιλιατρά – Κυπαρισσία θα διοχετεύεται μέσω του κόμβου Γαργαλιάνων και της επαρχιακής οδού 14 (Γαργαλιάνοι – Μαραθούπολη) και κατόπιν μέσω της επαρχιακής οδού 15 (Φιλιατρά – Αγία Κυριακή – Μαραθούπολη – Κορυφάσιο) με κατεύθυνση προς Κυπαρισσία

-Η κυκλοφορία των οχημάτων από Κυπαρισσία προς Πύλο – Μεθώνη θα διεξάγεται μέσω επ. οδών 14 και 15, αντίστοιχα

-Η επαρχιακή οδός 9, μέσω της οποίας διενεργείται στην παρούσα φάση η κυκλοφορία των οχημάτων, διακόπτεται στο ρέμα Λαγκούβαρδου

-Επί της επαρχιακής οδού 9 και μέχρι τα σημεία στα οποία διακόπτεται, θα διενεργείται μόνο η τοπική κίνηση από και προς τις ιδιοκτησίες, καθώς και προς τους οικισμούς της Αγίας Κυριακής, Βάλτας και Λαγκούβαρδου, ακολουθώντας πάντοτε τις πινακίδες σήμανσης.

Η ανάδοχος εταιρεία «Γ. ΠΕΤΡΗΣ Α.Τ.Ε.» υποχρεούται καθ’ όλη τη διάρκεια της εκτέλεσης των εργασιών να τοποθετήσει και να συντηρεί την απαιτούμενη οδική σήμανση, καθώς και για τη λήψη όλων των μέτρων για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Σχετικά Άρθρα

2 Σχόλια

  1. Θα ήθελα να μάθω ποιος είχε αυτή την ιδέα να ξεκινήσουν τα έργα μεσουσης της τουριστικής περιόδου την ωρα που αυξάνεται η τουριστική κίνηση στους δρόμους και όχι μετά από 1μηνα που δεν θα περνάει ψυχή από τον δρόμο,

  2. Προφανώς η Περιφέρεια Πελοποννήσου, η ίδια Περιφέρεια που θα καταστρέψει την οδική διαδρομή στην Μάνη, η οποία είναι (μέχρι την καταστροφή της από την Περιφέρεια) η ομορφότερη οδική διαδρομή στην Ελλάδα, η Ελληνική Αμαλφιατα.

    Η Πελοπόννησος αποτελεί την μεγαλύτερη αποτυχία, τουριστικός ουραγός. Η Περιφέρεια, αντί να ομορφαίνει, καταστρέφει. Οι άνθρωποι δεν έχουν επαφή με το αντικείμενο. Πρέπει να κάνουν άλλη δουλειά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button