Αστυνομικά

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας αποφάσισε την εφαρμογή προσωρινών περιοριστικών μέτρων – ρυθμίσεων, στην κυκλοφορία πάσης φύσεως οχημάτων, λόγω διεξαγωγής άσκησης ετοιμότητας στην περιοχή της σήραγγας Στέρνας του Αυτοκινητόδρομου Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και κλάδου Λεύκτρο – Σπάρτης και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας.

Ειδικότερα από την 21.00’ ώρα της Τρίτης 29.11.2022 έως και την 06.00’ ώρα της Τετάρτης 30.11.2022, θα πραγματοποιηθεί ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας πάσης φύσεως οχημάτων από τον ανισόπεδο κόμβο Στέρνας έως και τον ανισόπεδο κόμβο Βόρειας Τρίπολης (χιλιομετρική θέση 124,6 έως και Χ.Θ. 158,2) και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του αποκλεισμού η κυκλοφορία των οχημάτων και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας θα εκτρέπεται στην Παλαιά Εθνική Οδό Τρίπολης – Άργους.

Για τις ανάγκες της ανωτέρω αναφερόμενης εκτροπής κυκλοφορίας, θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους εξής ανισόπεδους κόμβους εδαφικής μας αρμοδιότητας:

– Στέρνας (απαγόρευση εισόδου στον κλάδο προς Καλαμάτα και αποκλεισμός του κυρίου ρεύματος με κατεύθυνση προς Καλαμάτα, με εκτροπή της κυκλοφορίας στην Παλαιά Εθνική Οδό).

– Νεοχωρίου (απαγόρευση εισόδου στην κατεύθυνση προς Αθήνα)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button