ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Κυπαρίσσια: Είχαν κάνει «καταυλισμό» το κτίριο του ΟΣΕ – Επιχείρηση της αστυνομίας με 4 συλλήψεις

 

1


Συνεργείο του δήμου Τριφυλίας καθάρισε τον περιβάλλοντα χώρο.

Στην πόλη της Κυπαρισσίας ο περιβάλλον χώρος του ΟΣΕ είχε μετατραπεί σε ένα μικρό καταυλισμό ενώ οι κάτοικοι των γύρω περιοχών συχνά παραπονιούνταν για την κατάσταση που επικρατούσε καθώς ο χώρος είχε μετατραπεί σε χώρο εναπόθεσης απορριμμάτων με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την υγειά των κάτοικων αλλά και για την εικόνα της πόλης. Μάλιστα, για το λόγο αυτό ο δήμος Τριφυλίας είχε προχωρήσει σε οχλήσεις προς το τοπικό αστυνομικό τμήμα κατά το παρελθόν.

Κατόπιν επικοινωνίας του δήμου με τον ΟΣΕ, χθες το πρωί στήθηκε επιχείρηση από την αστυνομία προκειμένου να απομακρυνθούν από τον χώρο όσοι διέμεναν παράνομα, ενώ κατά τη διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκαν 4 συλλήψεις Ρουμάνων Ρομά.

Στη συνέχεια συνεργείο του δήμου προχώρησε σε εργασίες καθαριότητας του χώρου ενώ τις επόμενές ημέρες θα κοπούν τα χόρτα και θα απομακρυνθούν ξερά κλαδιά προκειμένου να αλλάξει προς το καλύτερο η εικόνα του χώρου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button