ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Κυπαρισσία: Επιχείρηση της 6ης ΕΜΑΚ για τον ύποπτο φάκελο στο χρυσοχοείο [εικόνες – βίντεο]

Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας, για την παραλαβή ύποπτου φακέλου, από ιδιοκτήτες χρυσοχοείου που βρίσκεται στο κέντρο της Κυπαρισσίας

Μεγάλη κινητοποίηση υπήρξε από νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης στο χρυσοχοείο “Παναγιωτόπουλος” επί της 25ης Μαρτίου στην Κυπαρισσία, όπου έφθασε με την αλληλογραφία από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) ένας ύποπτος φάκελος.

Γύρω στις 2 το μεσημέρι από τους ιδιοκτήτες χρυσοχοείου κλήθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική και ο χώρος αποκλείστηκε μέχρι να φθάσει κλιμάκιο της ΕΜΑΚ από την Πάτρα και να προχωρήσει στις προβλεπόμενες ενέργειες και στην περαιτέρω έρευνα για τους φακέλους.

Πριν λίγη ώρα άνδρες της ΕΜΑΚ, φορώντας τις ειδικές στολές, εξήλθαν του κτιρίου, έχοντας τοποθετήσει σε ειδική συσκευασία το φάκελο, ο οποίος θα παραδοθεί στην Αστυνομία, για αποσταλεί στη συνέχεια προς εξέταση στο Γενικό Χημείο του Κράτους.

Μάλιστα, όλο αυτό το διάστημα οι ιδιοκτήτες του χρυσοχοείου βρισκόντουσαν μέσα (γιος και γονείς), καθώς είχε απαγορευτεί οποιαδήποτε επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον. Σύμφωνα με τις οδηγίες που έλαβαν δεν χρειάζεται να μεταφερθούν σε κάποιο Νοσοκομείο για προληπτικό έλεγχο, ωστόσο αν νιώσουν οτιδήποτε θα πρέπει να ενημερώσουν άμεσα.

Στην φωτογραφία διακρίνεται από αριστερά ο γιος, Άρης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος είναι γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας και ο πατέρας του, συνταξιούχος χρυσοχόος,  Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, τέως Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button