Τοπικά Νέα

Κυπαρισσία: Ξεκίνησαν οι εργασίες για τη μεταφορά της πιάτσας ταξί

Ξεκίνησαν οι εργασίες, από συνεργεία του Δήμου Τριφυλίας, στην οδό Νοσοκομείου στην Κυπαρισσία, όπου πρόκειται να μεταφερθεί η πιάτσα ταξί της πόλης.

Οι εργασίες ξεκίνησαν με την αποξήλωση των πεζοδρομίων, ενώ περιλαμβάνουν την κατασκευή νέων πεζοδρομίων, την φύτευση δέντρων, νέο φωτισμό και νέο ασφαλτοτάπητα. Η νέα πιάτσα θα ξεκινά από την οδό Νοσοκομείου και θα εκτείνεται μέχρι την οδό Φραντζή, ενώ θα επιτρέπεται η διέλευση μόνο οχημάτων ταξί. Μάλιστα, στο τμήμα αυτό θα επιτρέπεται η στάθμευση των ταξί και από τις δύο πλευρές του δρόμου και θα τοποθετηθεί και κιόσκι για τη στέγασή των οδηγών.
Να υπενθυμίσουμε ότι η μεταφορά της πιάτσας, από την 25ης Μαρτίου, γίνεται διότι σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσουν οι εργασίες για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου.

Σχετικά Άρθρα

2 Σχόλια

  1. Μπορεί η Δημοτική Αρχή να ενημερώσει τους κατοίκους μου έχουν ιδιοκτησίες επί της οδού Νοσοκομείου. Αυτοί που παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους σε χώρους εντός της οικίας τους πως θα εξυπηρετούνται; Που θα τοποθετηθεί ο οικισκος-κιοσκι; Οι ασθενείς που επιθυμούν να επισκεφθούν τα λειτουργούνται ιατρεία πως θα φθάνουν σε αυτά; Αντί να δώσουμε χώρο στους πεζούς τους τον περιορίζουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button