ΚυπαρισσίαΠολιτιστικά - ΕκδηλώσειςΤοπικά Νέα

Κυπαρισσία: Παρουσιάστηκε το βιβλίο «Το παν στη ζωή είναι το ΠΑΝ. Πίστης Αγών Νίκη»

 

22164131_1765584530404964_2032448915_o


Το βιβλίο του ιατρού και συγγραφέα Νικόλαου Σταυρόπουλου «Το παν στη ζωή είναι το ΠΑΝ. Πίστης Αγών Νίκη» παρουσιάστηκε στις 8 το βράδυ του Σαββάτου, στην αίθουσα Αλέκος Παπαδόπουλος, στην Κυπαρισσία.

Ειδικότερα, το βιβλίο καταγράφει τη φιλοσοφία που απέκτησε μέσα από μια πολυτάραχη ζωή ο πατέρας του Νίκου Σταυρόπουλου. Στις σελίδες του βιβλίου θα βρείτε το τι και γιατί να πιστέψεις μέσα από απλά παραδείγματα και κουβέντες της καθημερινότητας. Θα καταλάβετε την αξία που έχει ο αγώνας για την επιτυχία. Θα δείτε ότι είναι δύσκολο να κάνεις τον οποιοδήποτε αγώνα, αν δεν έχεις αποφασίσει από πριν τους στόχους που θέλεις να πετύχεις και δεν τους έχεις τοποθετήσει με σειρά προτεραιότητας, ώστε να μπορέσεις να φτιάξεις τα σχέδια που θα σε βοηθήσουν να προετοιμαστείς και να κινηθείς προς επίτευξή τους.

Για το βιβλίο μίλησαν η Γιώτα Παπαγεωργίου ψυχολόγος και ο Στάθης Παρασκευόπουλος συγγραφέας εκπαιδευτικός. Αποσπάσματα διάβασαν η Ελένη Δρακουλάκου και Χρήστος Χήναρης.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button