ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Κυπαρισσία: Πραγματοποιήθηκε η συνέλευση των Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ 3


ΗΧΗΡΟ και ξεκάθαρο μήνυμα για τα προβλήματα του εμπορικού κόσμου έστειλε από την Κυπαρισσία ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων προς όλους τους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων καθώς το εμπόριο κινδυνεύει από τον καύσωνα των οικονομικών μέτρων και των μνημονίων…
Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Ηλίας Παυλίδης τόνισε ότι τα κυριότερα προβλήματα εστιάστηκαν στο καυτό και φορολογικό σύστημα επιμένοντας ότι πάγια θέση της ομοσπονδίας ήταν η δημιουργία δεύτερης ευκαιρίας για τους εμπόρους. Πρόκειται για μια πρόταση που αφορά 240.000 επιχειρήσεις που έχουν διακόψει την λειτουργία τους, έκλεισαν ή κήρυξαν πτώχευση λόγω των χρεών ή έχουν αδρανοποιηθεί ζητώντας την αρωγή της πολιτείας για την κεφαλαιοποίηση των χρεών ώστε να δημιουργηθούν ευκαιρίες επανεκκίνησης της εθνικής μας οικονομίας.
ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
Υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει διάθεση επίλυσης από το πολιτικό σύστημα για την επίλυση των ζητημάτων μέσα από προτάσεις στέλνοντας ξεκάθαρο και δυνατό μήνυμα ότι σήμερα μια μικρή οικοτεχνία μπορεί να εξελιχθεί και να αποτελέσει φάρο ανάπτυξης στην πραγματικότητα χωρίς παχιά λόγια με υποσχέσεις. Εξήγησε ότι το φυτώριο της οικονομίας είναι η μικρομεσαία επιχείρηση μέσα από πολιτική ίσων ευκαιριών στέλνοντας μήνυμα σε δεξιές και αριστερές πτέρυγες ότι η αποψίλωση των επιχειρήσεων που τελούν υπό διωγμό θα αφανίσει κάθε ελπίδα ανάπτυξης.
Η ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗ ΓΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ
Στο χαιρετισμό του καλωσορίζοντας τους 120 εκπροσώπους ο Πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Κυπαρισσίας Δημήτρης Αβδάλας πρόσθεσε ότι η Κυπαρισσία ως μυθική πόλη του Ομήρου καλωσορίζει άλλη μια φορά την γενική συνέλευση της ομοσπονδίας ευχαριστώντας όσου προσήλθαν ενώ μίλησε για την ανάγκη συλλογικών δράσεων για συνολική έξοδο από την κρίση μέσα από τις προτάσεις της Ομοσπονδίας. Παράλληλα έδωσε το στίγμα για τις ενωτικές προσπάθειες που υλοποιούνται στην Τριφυλία αλλά και την δημιουργία διαλόγου ώστε η Πολιτεία να λάβει ξεκάθαρο μήνυμα για τα πραγματικά προβλήματα της αγοράς. ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ 1

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ 3

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ 4

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button