Τοπικά Νέα

Κυπαρισσία: Σοκαρισμένη η κοινωνία από τη δολοφονία του 39χρονου [βίντεο]

Ο άτυχος άνδρας ήταν παντρεμένος και είχε ένα παιδί 1,5 ετών

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Κυπαρισσία από την δολοφονία του 39χρονου Κώστα Καρυτινού μέσα στο μαγαζί ειδών τεχνολογίας και κινητής τηλεφωνίας που διατηρούσε, σε κεντρικό σημείο της Κυπαρισσίας, ο οποίος δέχτηκε αναίτια επίθεση από έναν 72χρονο για έναν λογαριασμό τηλεφώνου, όπως δείχνουν τα έως τώρα στοιχεία.

Ο 72χρονος δράστης μπήκε στο κατάστημα και μετά από λεκτική διένεξη με τον 39χρονο άνδρα, έφυγε από το κατάστημα και λίγη ώρα αργότερα (λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι) επέστρεψε κρατώντας ένα όπλο -πληροφορίες κάνουν λόγο για περίστροφο- και στόχευσε κατά του 37χρονου ιδιοκτήτη πυροβολώντας τον στην κοιλιακή χώρα.

Στο σημείο προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση, ενώ ο δράστης αρχικά τράπηκε σε φυγή. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας, το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σημείο, σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση και χωρίς σφυγμό. Παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Στη συνέχεια ο δράστης παραδόθηκε στο Α.Τ. Τριφυλίας.

Ο άτυχος Κώστας Καρυτινός ήταν πολύ γνωστός και αγαπητός στην πόλη της Κυπαρισσία δεν είχε ποτέ διαφορές με κανέναν και όσοι τον γνώριζαν τον περιγράφουν ως εξαίρετο άνθρωπο, φιλικό, γλυκομίλητο, άριστο επαγγελματία και οικογενειάρχη.

Ο 72χρονος δράστης με καταγωγή από χωριό της περιοχής, που παλαιότερα πωλούσε λαχεία, διέμενε τα τελευταία χρόνια στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας και περιγράφεται ως οξύθυμος χαρακτήρας.

 

Το gargalianoionline.gr εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Κώστα Καρυτινού.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button