ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Κυπαρισσία: Το Κέντρο Άθλησης & Προαγωγής Υγείας (PANTAGYM) για τη Λευκή Νύχτα

Στην καθιερωμένη πλέον θέση του στην κεντρική πλατεία της πόλης το Pantagym παρουσίασε Γυμναστικές Υπηρεσίες και προϊόντα Υγείας ενημερώνοντας τους παρευρισκόμενους για διάφορες πρακτικές και μεθόδους που προωθούν την Υγεία και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής όσων τις εφαρμόσουν.

Η παρουσίαση του Ολυμπιακού αθλήματος του TAEKWONDO έγινε από τους μικρούς αθλητές του συλλόγου παρουσία του προπονητή Κωνσταντίνου Πανταζέλου,
Ενώ τις εντυπώσεις έκλεψε η παρουσίαση της ποιο σύγχρονης μεθόδου εκγύμνασης Ασύρματης ηλεκτρομυοδιέγερσης EMS  I-MOTION.
Το EMS  I-MOTION απευθύνετε σε Άνδρες και Γυναίκες και υπόσχετε Μοναδικά αποτελέσματα σε αύξηση μυϊκής μάζας αδυνάτισμα, κυτταρίτιδα και εξάλειψη τοπικού λίπους ΑΥΣΤΗΡΆ ΜΟΝΟ με δυο συνεδρίες των είκοσι λεπτών την εβδομάδα.

Το μοντέλο της παρουσίασης έκανε ο Παγκοσμίου φήμης προπονητής τερματοφυλάκων κ. Slobodan Sujica υπό την καθοδήγηση της αντιπρόσωπο της Πελοποννήσου και Personal Trainer Νατάσα Αντωνοπούλου.
Επίσημος προσκεκλημένος για την παρουσίαση του I-MOTION ήταν ο καταξιωμένος προπονητής Taekwondo  κ. Κωνσταντίνος Αντωνακόπουλος.

Τα χορευτικά σόου από την Γυμνάστρια Κατερίνα Κορωναίου Και μέλος του Pantagym δημιούργησαν ένα κλήμα διασκέδασης παρακινώντας πολλούς από τους παρευρισκομένους να συμμετάσχουν στις χορογραφίες γυμνάζοντας και ταυτόχρονα διασκεδάζοντας τους.Μέριμνα επίσης υπήρχε για την διασκέδαση παιδιών και νηπίων παρέχοντας από το Pantagym στην πλατεία δυο τεράστια επαγγελματικά  φουσκωτά παιχνίδια όπου οι μικροί μας φίλοι διασκέδαζαν χοροπηδώντας και παίζοντας πάνω σε αυτά.

Οι παρουσιάσεις έκλεισαν τα ξημερώματα με δυο καινοτόμα προϊόντα Υγείας τα οποία είναι απαραίτητα για όλες και όλους μικρούς και μεγάλους τα οποία εξασφαλίζουν Υψηλά επίπεδα Υγείας.

Το πρώτο ήταν το σύστημα Ορθομοριακού Νερού TENSA, Ελληνικό προϊόν και μοναδικό σε παγκόσμιο επίπεδο, το οποίο εκτός από τον καθαρισμό οποιουδήποτε νερού βρύσης εισχωρήσει σε αυτό, προσδίδει στο νερό μέταλλα και ηλεκτρολύτες, καθώς στο τελικό του στάδιο έχοντας στο εσωτερικό του πετρώματα θεραπευτικών πηγών  ιονίζει το νερό δίνοντας του ιδιότητες,  νερού βουνίσιας θεραπευτικής πηγής.

Το δεύτερο προϊόν Υγείας ήταν το τεστ Δυσανεξίας Τροφών Golden Test με την κορυφαία επιστημονικά αποδεκτή μέθοδο Elisa ανιχνεύοντας 90 τροφές σε μόλις 40 λεπτά με δήγμα ζωντανού αίματος, κάνοντας το εκτός εργαστηρίου στην άνεση του σπιτιού σας.
Καθοδηγούμενος κάποιος από το Golden Test  αποφεύγοντας τροφές που ανιχνεύτηκαν ως δυσανεκτικές εξασφαλίζει: εξάλειψη πολλών παθολογικών συμπτωμάτων , επαναφέροντας το ιδανικό βάρος, έχοντας ενέργεια όλη μέρα και διάθεση για Δημιουργία.

Η Νατάσα Αντωνοπούλου ως πρόεδρος του Κέντρου Άθλησης & Προαγωγής Υγείας (Pantagym) θα ήθελε να απευθύνει θερμές ευχαριστίες στον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας  για την  διοργάνωση ,Τον Δήμο Τριφυλίας για την διοργάνωση του 24ου Μαραθώνίου καθώς και τον κόσμο που επισκέφτηκε το περίπτερο του Pantagym ενημερώθηκε και διασκέδασε μαζί μας.

Καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους για μία δωρεάν δοκιμαστική προπόνηση με το σύστημα I-MOTION.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. Απαράδεκτο κ εντόνως σχολιασμένο το γεγονός πως μέσω του ηχητικού εξοπλισμού μετέτρεψε όλη την πλατεία σε εξέδρα του. Όπου κ να καθόταν κάνεις άκουγε την μουσική και τους λόγους τους. Να κάνει κ επίδειξη κ διαφήμιση κ ό.τι θέλει αλλά αναρωτιέμαι από πότε μπορεί κάποιος να χρησιμοποιεί την κοινόχρηστη κεντρική πλατεία για εμπορικούς σκοπούς και μάλιστα επί ωρών να βομβαρδίζει με ντεσιμπέλ τον κόσμο που ήθελε να ξεκουραστεί σε αυτην… Αισχος. Μπορεί να πάει στο μαγαζί του απ έξω κ να ενημερώσει όποιον θέλει να ενημερωθεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button