Αθλητικά

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Εδωσε τα χέρια με Τσαγκάρη

Πολύ κοντά σε μια σπουδαία μεταγραφή βρίσκεται η Κυπαρισσία που… φουλάρει για να εμφανίσει ένα άκρως ανταγωνιστικό ρόστερ στο νέο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής…

Ο ΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με τον Πάνο Τσαγκάρη, ο οποίος τα τέσσερα τελευταία χρόνια ήταν στον Διαγόρα Ρόδου.

Πρόκειται για 33χρονο μεσοεπιθετικό από την Ηλεία που έχει πολλές συμμετοχές σε εθνικές κατηγορίες και σαφώς μπορεί να κάνει τη διαφορά στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής Μεσσηνίας.

Ο Τσαγκάρης ήταν από τα βασικά στελέχη του Διαγόρα τη φετινή σεζόν,

όμως αποχώρησε για οικογενειακούς λόγους από την ομάδα της Ρόδου στα τέλη Απριλίου και έτσι δεν αγωνίστηκε στα μπαράζ ανόδου με την “Μαύρη Θύελλα”.

Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί ακόμη στους Νέους Πανηλειακού, τον Ηλειακό Λεχαινών, τον ΠΑΟ Βάρδας, τον Παναιγιάλειο, το ΠΦΟ Πανόπουλου, τον Κένταυρο Μαγούλας και τον Ξενοφώντα Κρεστένων.

Με τον Τσαγκάρη οι διοικούντες της Τριφυλιακής ομάδας έχουν έρθει σε συμφωνία και αυτό που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές.

Ο Ηλειος άσσος θα βοηθήσει πολύ στο χώρο της μεσαίας γραμμής και στην επίθεση, ενώ έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα.

Πλησιάζει ο Ντουγέρογλου

Να θυμίσουμε πως η Κυπαρισσία έχει αποκτήσει δύο ακόμη Ηλειους ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής. Τον μεσοαμυντικό Παναγιώτη Μπουτσικάκη από τον Πανηλειακό και τον επιθετικό Δημήτρη Μπάρκα από τον Αλφειό Επιταλίου.

Εκτός από τον Τσαγκάρη πολύ κοντά στο να φορέσει και πάλι τα “κυανόλευκα” μετά από τρία χρόνια είναι ο Θοδωρής Ντουγέρογλου.

Ο Φιλιατρινός τερματοφύλακας τη φετινή σεζόν υπερασπίστηκε την εστία του Τσικλητήρα Πύλου και όλα δείχνουν πως δεν θα αργήσει να επιστρέφει στην Κυπαρισσία.

Ανανέωσαν Σπυρόπουλος και Χρονόπουλος

Οσον αφορά το υπάρχον έμψυχο υλικό με τον ΑΟΚ ανανέωσαν οι Φιλιατρινοί Ανδρέας Χρονόπουλος και Παναγιώτης Σπυρόπουλος, που μπορούν να δώσουν λύσεις στο μεσοεπιθετικό κομμάτι και είναι παίκτες που ποντάρει πάνω τους ο προπονητής Τάκης Παναγόπουλος.

Στον αντίποδα παρελθόν θα αποτελέσουν οι Μπακόπουλος και Νικολόπουλος, όπως και ο Θεοχαρόπουλος που πέρασε στις πανελλήνιες εξετάσεις και θα βρίσκεται εκτός Μεσσηνίας λόγω σπουδών.

notosport

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button