Τοπικά Νέα

Κόντρες αυτοκινήτων στη Μεσσήνη με 2.000 κόσμο αλλά ο Δήμος δεν ξέρει τίποτα!…

Κόντρες στο παλιό αεροδρόμιο της Τριόδου

Κόντρες στο παλιό αεροδρόμιο της Τριόδου, με χιλιάδες κόσμο και με αυτοκίνητα και μηχανές που έτρεξαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή ωστόσο ο Δήμος Μεσσήνης, που έχει την ευθύνη για το χώρο, ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε τίποτα!… Το ζήτημα τέθηκε χθες το βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο από το σύμβουλο της μείζονος μειοψηφίας, Αναστάσιο Βλαχοδημητρόπουλο, που διερωτήθηκε πως μπήκε τόσος κόσμος στο παλιό αεροδρόμιο, αν οι αγώνες ήταν νόμιμοι και ποιος θα είχε την ευθύνη εάν συνέβαινε κάποιο ατύχημα…

Η αναπληρώτρια του δημάρχου Γιώργου Τσώνη (ο οποίος απουσίαζε), αντιδήμαρχος Γεωργία Παναγοπούλου, όπως και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Κοτταρίδης και ο αντιδήμαρχος Νίκος Ξενογιάννης, τόνισαν ότι ο Δήμος και η δημοτική αρχή δεν γνώριζαν τίποτα για τους αγώνες που έγιναν στο παλιό αεροδρόμιο.

Ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας, Παναγιώτης Γιαννόπουλος, ο οποίος άφησε να εννοηθεί ότι παραβρέθηκε στους αγώνες, επίσης είπε ότι ο Δήμος δεν είχε καμία ευθύνη, ενώ σημείωσε ότι σε τέτοιες διοργανώσεις ατύχημα μπορεί να σημειωθεί ανά πάσα στιγμή καθώς αυτοκίνητα και μηχανές τρέχουν δίπλα δίπλα με πάρα πολύ μεγάλη ταχύτητα. Επίσης ο ίδιος υπολόγισε ότι ο κόσμος που παρακολούθησε τους αγώνες ήταν γύρω στους 2.000 ανθρώπους.

Όσον αφορά ερώτημα πως μπήκαν τόσοι άνθρωποι μέσα στο παλιό αεροδρόμιο, το οποίο δεν απαντήθηκε επίσημα, προέκυψε ότι η πόρτα είναι μόνιμα ανοιχτή…
Στ.Μ.

*φωτο αρχείου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button