Πολιτική

Κ. Βλάσης: Προέχουν οι εκλογές της 25ης Ιουνίου – Τι είπε για τη δήλωση υποψηφιότητας Νίκα

Η δήλωση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα ανήμερα Κυριακή των εκλογών έτυχε μιας μάλλον βουβής αντιμετώπισης, από όσο γνωρίζουμε. τουλάχιστον, καθώς δημόσια ουδείς την έχει σχολιάσει.

Εξάλλου, ενόψει των κρίσιμων για τη ΝΔ εκλογών της 25ης Ιουνίου, δεν είναι καίριο να ασχοληθεί κάποιος με τις αυτοδιοικητικές εκλογές που έπονται.

Αυτό υποστήριξε και ο βουλευτής Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Βλάσης σε συνέντευξή του στον Ίωνα Ξυπολιά, στο ραδιόφωνο του Skai Αργολίδας 102,0 FM όπου σχολίασε το αποτέλεσμα των εκλογών τόσο σε εθνικό επίπεδο όσο και στην εκλογική του περιφέρεια.

Ο κ. Βλάσης σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της κάλπης για τη δική του υποψηφιότητα, είπε ακόμα μία φορά ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για την ανανέωση της εμπιστοσύνης των πολιτών προς το πρόσωπό του.

Νιώθω το βάρος της ευθύνης ακόμα μεγαλύτερο

«Η ψήφος σε τριεδρικές περιοχές είναι μονοσταυρία, αυτό δείχνει ότι οι 14.000 ψήφοι είναι πάρα πολλοί. Αυτό αποδεικνύει ότι έχουμε σχέση δεμένη, στενή, δυνατή, σχέση αξιοπιστίας και συνεχίζουμε τον αγώνα μας χωρίς έπαρση και αλαζονεία», επεσήμανε.

Σχολιάζοντας το ποσοστό που έλαβε η ΝΔ, είπε:

«Το ποσοστό κοντά στο 41%, το μεγάλο αυτό ποσοστό είναι μήνυμα προτίμησης, αλλά και πάρα πολλοί που λένε ”να πάμε στο μη χείρον βέλτιστον” μας ψήφισαν. Ρόλος και στόχος μας είναι ακόμα κι εκείνοι που δεν πιστεύουν σε εμάς 100%, να τους πείσουμε ότι η ψήφος τους άξιζε».

Από εμάς εξαρτάται, αν αυτή η ψήφος είναι πιο δυνατή μετά τις 25 Ιουνίου, να τους πείσουμε ότι καλά έκαναν και έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης σε εμάς και στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Για την αντιπολίτευση και τα ποσοστά της, ο κ. Βλάσης είπε:

«Δεν μου αρέσει να κρίνω και να εμπλέκομαι στα επόμενα κόμματα, υπάρχουν πολίτες που τους έκριναν με την ψήφο τους. Οι πολίτες έδειξαν αποδοκιμασία στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, στον λαϊκισμό. Είδαμε ότι ο κ. Τσίπρας δεν έγινε καλύτερος μετά την τετραετία 2015 – 2019. Ας καθήσουν τα κόμματα να κάνουν την αυτοκριτική τους. Μια καλή αντιπολίτευση κάνει ακόμα καλύτερα την κυβέρνηση μιας χώρας».

Τέλος, ο κ. Βλάσης ρωτήθηκε για το τι μέλλει γενέσθαι στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ο κ. Ξυπολιάς υπενθύμισε ότι δεν θα δοθούν χρίσματα από τη ΝΔ στους υποψήφιους δημάρχους και ο κ. Βλάσης είπε:

«Είναι δύσκολο κάτι τέτοιο να αλλάξει, σε επίπεδο αυτοδιοίκησης καλό είναι τα μεγάλα κόμματα να μένουν λίγο απ’ έξω, να φύγουμε από τη λογική αυτό είναι ένα ψηφοδέλτιο της ΝΔ ή του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Μητσοτάκης δεν εμπλέκεται στα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενδεχομένως οι μεγάλοι Δήμοι, όπως Αθήνας, να έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά, αλλά δεν νομίζω ότι μια νίκη από μόνη της μπορεί να μειώσει τις τοπικιστικές διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στα στελέχη».
Οι εκλογές της 25ης Ιουνίου είναι οι πιο σημαντικές. Κανείς δεν είναι σωστό να ασχολείται με αυτές, πρώτο πλάνο η νίκη της ΝΔ

Κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση υποψηφιότητας του κ. Νίκα, ο κ. Βλάσης είπε:

Δεν θα κρίνω τη δήλωση κανενός, ο καθένας είναι ώριμος και κρίνει αν αυτό βοηθάει τη ΝΔ τη δεδομένη στιγμή, πράττει και δηλώνει με βάση αυτά που πιστεύει. Αυτή τη στιγμή έχουμε εκλογές, θα οργώσω όλη την Αρκαδία, θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο Κ. Μητσοτάκης να κάνω για το καλό της Νέας Δημοκρατίας.

arcadiaportal.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button