Ελλάδα

Λαμία: Στο εδώλιο το σατανικό ζευγάρι για το άγριο φονικό

Είχαν καταδικαστεί και οι δυο σε ισόβια για τη δολοφονία του 45χρονου Μιλτιάδη Δράμαλη, που συγκλόνισε τη Λαμία και όλο το πανελλήνιο – Ο ένας τα ρίχνει στον άλλον.

Στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας θα αναβιώσει αύριο Τετάρτη η υπόθεση του σατανικού ζευγαριού από τη Λαμία, που τον Οκτώβριο του 2012 είχε σκοτώσει τον 45χρονο Μίλτο Δράμαλη, πατέρα δυο παιδιών και σύζυγο της κατηγορουμένης.

Τον Δεκέμβριο του 2013 το σατανικό ζευγάρι είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε ισόβια από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Άμφισσας.

Και οι δυο κατηγορούμενοι εμφανίστηκαν μετανιωμένοι για την πράξη τους και ζήτησαν συγνώμη από τις οικογένειές τους και την οικογένεια του θύματος.

Να υπενθυμίσουμε ότι το άγριο έγκλημα πάθους έγινε τον Οκτώβριο του 2012 και είχε συγκλονίσει τη Λαμία και όλο το πανελλήνιο. Τότε η 42χρονη σύζυγος προσερχόμενη στον ανακριτή στα δικαστήρια Λαμίας ρωτήθηκε από το LamiaReport αν είχε μετανιώσει και απάντησε “ΝΑΙ” .

Την ίδια ώρα οι συγγενείς του άντρα της δεν μπορούσαν να πιστέψουν το κακό που έγινε και ξέσπασαν εναντίον της.

Ο ένας κατηγορεί στον άλλον….

Όταν οι δυο σατανικοί εραστές κάθισαν για πρώτη φορά στο εδώλιο, δεν αντάλλαξαν ούτε μια ματιά. Συμπεριφερόταν σαν να ήταν δυο ξένοι. Ο καθένας προσπάθησε να ρίξει την ευθύνη για το φονικό στον άλλον.

Η σύζυγος του θύματος είπε ότι δεν γνώριζε τίποτα, ενώ ο εραστής υποστήριξε ότι εκτελούσε δικές της εντολές.

Ο τότε συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου Δημήτρης Κρούπης υποστήριξε τότε ότι ο θάνατος δεν προήλθε από το φλόμπερ, αλλά από χτυπήματα που είχαν προηγηθεί, γι αυτό είχε ζητήσει να καταθέσει και η ιατροδικαστής που χειρίστηκε την υπόθεση.

Από την πλευρά της συζύγου που είχε καταδικαστεί επίσης σε ισόβια για ηθική αυτουργία δια του συνηγόρου Αποστόλη Λύτρα είχε κάνει λόγο για μια άδικη απόφαση «Δεν προέκυψε από πουθενά ηθική αυτουργία και πιστεύουμε ότι στο Εφετείο θα ανατρέψουμε αυτήν την άδικη απόφαση. Επαναλαμβάνω ότι πρόκειται για μια κακοποιημένη γυναίκα και δυο κακοποιημένα παιδιά….», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά

 

 

lamiareport

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button