Τοπικά Νέα

Λεβαντάκης κατά Τσαφαρά – Αλευρά για προμήθεια δήμου: “Εάν, εντός 5 ημερών, δεν προσκομίσετε αποδεικτικά στοιχεία θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο, ο δημοτικός σύμβουλος, κ. Τσαφαράς Παναγιώτης, τοποθετήθηκε σχετικά με τα αδρανή υλικά που χρησιμοποιεί ο Δήμος, εγκαλώντας μας ότι δεν προστατεύουμε τα συμφέροντα του Δήμου.
Στη συνέχεια, ο δημοτικός σύμβουλος, κ. Αλευράς Παναγιώτης (Μαθηματικός), με σημερινή του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δηλώνει τα κάτωθι και καλεί τους πολίτες της Τριφυλίας να πάρουν θέση, στο εξής ερώτημα:
«Σεβόμενος την γνώμη σας, πολίτες της Τριφυλίας,θα ήθελα να πάρετε θέση σε ένα ερώτημα.Αν διαθέτατε το ποσό των 27.200ευρω για αγορά αδρανών υλικών (διαλογεα) θα αγοράζατε α) από το νταμάρι 412,12 20ατονα αυτοκίνητα ή β) από προμηθευτή 80 ίδια αυτοκίνητα.Παρακαλω τοποετηθειτε αν θέλετε.»
Δηλαδή, ο μαθηματικός κύριος Αλευράς πιστεύει ότι από το λατομείο η αγορά και μεταφορά χαλικιών κοστίζει (66,00€), ενώ από τον προμηθευτή, η αγορά και μεταφορά τους κοστίζει (340,00€).
Κύριε Αλευρά, αν και μαθηματικός, τελείτε σε τρικυμιώδη σύγχυση.
Είσης κύριε Τσαφάρα, με επιπολαιότητα προσπαθείτε πάντα να δημιουργείτε εντυπώσεις.
Σας γνωρίζουμε ότι η δημοτική αρχή Λεβεντάκη δε δέχεται κακόβουλη κριτική, σε ό,τι αφορά την προστασία του δημοσίου χρήματος.
Προστατεύουμε τα χρήματα των δημοτών της Τριφυλίας μας, με σεβασμό και εντιμότητα.
Κύριε Τσαφαρά και κύριε Αλευρά, αν δε μπορείτε να τεκμηριώνετε αυτά που λέτε και προσπαθείτε με αερολογίες να κερδίσετε τις εντυπώσεις, να γνωρίζετε πως κινείστε στα όρια του αδικήματος της συκοφαντικής δυσφήμισης.
Και εάν, εντός πέντε ημερών, δεν προσκομίσετε αποδεικτικά στοιχεία, τιμολόγια, φορτωτικές κ.λ.π., θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη, για την προστασία της αξιοπρέπειάς μας.
Σε περίπτωση δε, που οι συνεχείς απουσίες της αντιπολίτευσης από τα δύο προηγούμενα δημοτικά συμβούλια, σκοπό είχαν τη διερεύνηση αυτού του «σκανδάλου», τότε πραγματικά είστε για λύπηση!!!
Φτάνουμε στο τέλος της δημοτικής περιόδου και η συνεισφορά σας, όσον αφορά στην επίλυση των προβλημάτων του Δήμου, είναι μηδενική.
Οι πολίτες όμως, που έχουν αλάθητο κριτήριο, μπορούν να συγκρίνουν πρόσωπα, έργα, προμήθειες και αναθέσεις.
Σύντομα με στοιχεία, θα σας παραθέσουμε για σύγκριση τιμές και συμβάσεις, για να διαπιστώσετε ότι δεν είμαστε ίδιοι με τους προηγούμενους.
Κυπαρισσία 11-08-2022
Ο δήμαρχος Τριφυλίας
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ

Σχετικά Άρθρα

3 Σχόλια

  1. Φτούνο το βιολί, με τις προσφυγές στην δικαιοσύνη δεν θα σου βγει σε καλό. Γνώμη ότι δεν θα έπρεπε να περνάς ούτε απ’ έξω…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button