Τοπικά Νέα

Λεβεντάκης σε Κατσίβελα: «Δε δέχομαι απειλές και τραμπουκισμούς από κανέναν κ. Κατσίβελα… «

Απάντηση του Δημάρχου Τριφυλίας κ. Γ.  Λεβεντάκη στη χθεσινή ανακοίνωση του πρώην Δημάρχου κ. Κατσίβελα σχετικά με τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την ανάπλαση της πλατείας Γαργαλιάνων.

Αναλυτικά:

Με νέο, χθεσινό έγγραφό του στα τοπικά ΜΜΕ, ο πρώην δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, θέλησε αυτή τη φορά να προβάλλει και μια άλλη ιδιότητα (κρυφό του απωθημένο, ίσως…) αυτήν, του δημοσιογράφου.

Δεν εξηγείται αλλιώς…

Μιας και σε αυτό ξεδιπλώνει (και μάλιστα σε πολλά σημεία του, με τρόπο ανορθόγραφο και ασυνάρτητο), τα τεκταινόμενα της 7ης τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε στις 23.02.2021 (με τηλεδιάσκεψη).

Τουλάχιστον θα περιμέναμε από αυτόν, αν μη τι άλλο, να υπάρχει ένα ίχνος σαφήνειας στα γραφόμενά του, έτσι ώστε να μπορούν να τον καταλάβουν όλοι και να μην αναρωτιούνται: “τι θέλει να πει ο ποιητής…;”.

Όπως και να’ χει, όμως, αλλού βρίσκεται το “resume” της υπόθεσης και αυτό δεν είναι άλλο από την ανάπλαση της πλατείας των Γαργαλιάνων, που ο ίδιος το έχει αναγάγει σε “μέγα θέμα” και την εμμονική, πλέον, στάση του απέναντί μου.

Ας του απαντήσω, λοιπόν…

Εσύ, είσαι αυτός που βρίσκεται σε ένα διαρκές παραλήρημα κ. Κατσίβελα, από την ώρα που οι δημότες του Δήμου Τριφυλίας σε “εκθρόνισαν” και σε έστειλαν σπίτι σου.

Γιατί άραγε… αναρωτήθηκες ποτέ;

Αυτός, που οφείλει να κοιτάξει το είδωλό του στον καθρέπτη και να κάνει τη δική του αυτοκριτική, είσαι εσύ και μόνον εσύ, ο ΠΡΩΗΝ δήμαρχος του… ΤΙΠΟΤΑ.

Το “παραμύθι” σου, βλέπεις, δεν είχε το αίσιο τέλος που περίμενες και γι’ αυτό ακόμα προσπαθείς να “χωνέψεις” την ήττα σου και το μόνο που βλέπεις μπροστά σου είναι δράκοι και φαντάσματα.

Το “εγώ” σου, είναι αυτό που προέχει και προκειμένου να το “χορτάσεις”, βάζεις στην άκρη το, όποιο, καλό του τόπου σου και του κοινωνικού συνόλου.

Ακολουθώντας τη συνήθη τακτική σου, σπέρνεις ζιζάνια και δημιουργείς εύφορη γη για αντιζηλίες, φιλονικίες, έχθρες και διχόνοιες.

Την άποψή μου και τις σκέψεις μου, σε ότι έχει να κάνει με την ανάπλαση της πλατείας των Γαργαλιάνων, τα έχω εκφράσει και διατυπώσει δημόσια και επίσημα, μέσα από δημοκρατικές προτάσεις και διαδικασίες.

Θα μπορούσα να προχωρήσω το έργο της ανάπλασης, χωρίς να σας ρωτήσω κ. Κατσίβελα και το ξέρετε πολύ καλά αυτό, αλλά δεν το έκανα.

Οπότε το: «Αποφασίζομεν και διατάσσομεν» το επιστρέφω σε εσάς και σε ορισμένους άλλους ακόμα, σαν εσάς.

Είμαι ανοικτός, σε κάθε καλοπροαίρετη προσέγγιση, από οπουδήποτε και οποιονδήποτε προέρχεται, προκειμένου να βρεθεί μια “χρυσή τομή” και να απολαύσουμε στο μέλλον όλοι, αλλά κυρίως οι κάτοικοι της πόλης των Γαργαλιάνων, μια όμορφη, λειτουργική και κυρίως ασφαλή πλατεία.

Συμφωνώ απόλυτα με τη θέση του κ. Ανδρινόπουλου, που ειπώθηκε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο και εννοείται πως οι επαγγελματίες της πόλης των Γαργαλιάνων, θα κάνουν χρήση της πλατείας σε τόσα τετραγωνικά μέτρα, όσα τους αναλογούν, βάσει των τετραγωνικών μέτρων των καταστημάτων τους.

Η πλατεία των Γαργαλιάνων, ανήκει σε όλους τους επαγγελματίες της και όχι σε μερικούς από αυτούς, όπως και σε όλους τους πολίτες της.

Εγώ, δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να εξυπηρετήσω προσωπικά συμφέροντα κανενός και ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ πάντα Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ.

Και στο σημείο αυτό, να ευχαριστήσω τον “Εμπορικό Σύλλογο Γαργαλιάνων”, ο οποίος σε ανακοίνωσή του αναφέρεται στις δημοκρατικές διαδικασίες που ακολουθήθηκαν, όσον αφορά στο θέμα της ανάπλασης της πλατείας, καθώς επίσης και στον υγιή διάλογο μαζί μου.

Δε δέχομαι απειλές και τραμπουκισμούς από κανέναν, κ. Κατσίβελα… αυτά, εκεί που σας παίρνει!

Ήδη, για την προκλητική και ανάρμοστη συμπεριφορά του κ. Αδρακτά, κατά το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, την οποία συνόδευαν μάλιστα και απειλές του, κατέθεσα χθες μήνυση και το λόγο, πλέον, θα έχει η δικαιοσύνη.

Δε διατίθεμαι, για χάρη δύο – τριών ατόμων, που λειτουργούν κακόβουλα, να χαθεί ένα τέτοιο έργο, το οποίο μπορεί να ενταχθεί σε πρόγραμμα, με χρηματοδότηση ύψους (520.000,00) ευρώ.

Διενεργήσατε και ψήφισμα, το οποίο συνυπογράφουν και δύο πολιτικοί μηχανικοί από την παράταξή σας, βάσει του οποίου αρνείστε το έργο για την ανάπλαση της πλατείας των Γαργαλιάνων και με θράσος το απαιτείτε κιόλας.

Γιατί άραγε…;

Προφανώς, γιατί φοβάστε πως θα φανείτε “λίγος” στα μάτια των συμπολιτών σας και συν τοις άλλοις θα φανεί και η ανεπάρκειά σας, ως δημάρχου, εν αντιθέσει με εμένα, που έχω ήδη δώσει “δείγματα γραφής” με τα έργα μου, στο μικρό χρονικό διάστημα που είμαι δήμαρχος, και προτίθεμαι να αλλάξω, προς το καλύτερο, όχι μόνο την όψη της πόλης των Γαργαλιάνων, αλλά και ολόκληρης της ευρύτερης περιοχής της.

ΑΝ τελικά χαθεί το έργο αυτό, αποκλειστικοί υπαίτιοι και υπόλογοι στους πολίτες των Γαργαλιάνων και όλης της Τριφυλίας θα είστε εσύ και η “παρέα” σου, κ. Κατσίβελα, που θα έχετε αποφασίσει για όλους, ερήμην τους.

Ακόμα και ο ίδιος ο πρόεδρος του τοπικού των Γαργαλιάνων (που δραστηριοποιείται ως επαγγελματίας στην πόλη) φρόντισε, με ανακρίβειες και ψέμματα, σε επαφές του με Προέδρους άλλων συλλόγων της πόλης και χωρίς να έχουν λάβει γνώση τα υπόλοιπα μέλη, να δημιουργήσει ένα έντονα αρνητικό κλίμα, φέρνοντας την καταστροφή.

Και ο «νοών νοείτο» φυσικά, γιατί το έκανε…

Σταματήστε, επιτέλους, όλοι σας την καταστροφολογία.

Γιατί κ. Κατσίβελα, όσο και αν προσπαθείτε, εσείς και οι όμοιοί σας (κάποιοι εκ των οποίων δεν έχουν ούτε καν καταγωγή από τους Γαργαλιάνους), με απεγνωσμένες κινήσεις και παρεμβάσεις (ακόμα και σε αρμόδιες υπηρεσίες) να μου βάλετε φραγμούς και εμπόδια και να σταματήσετε χρηματοδοτήσεις έργων, θα με βρίσκετε πάντα απέναντί σας.

Εγώ εκπροσωπώ, βάσει της εντολής που μου δόθηκε από τους Τριφύλιους πολίτες, την πόλη των Γαργαλιάνων και τους πολίτες της και θα φανούν στην πορεία, όλα όσα έχω προγραμματίσει να γίνουν στην πόλη αυτή.

Και τότε… θα κριθώ εκ του αποτελέσματος.

Θα αγωνιστώ, με όλες μου τις δυνάμεις και ΠΑΝΤΑ μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες, για όλα εκείνα που μου επιτρέπεται να διεκδικήσω, από τη θέση του δημάρχου, νόμιμα, για τον τόπο μου.

Οπότε, δεν τελειώσαμε ακόμα κ. Κατσίβελα.

Γιατί… πάντα θα έπεται συνέχεια, από τη δική μου πλευρά!

Κυπαρισσία 26-02-2021

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ

Σχετικά Άρθρα

19 thoughts on “Λεβεντάκης σε Κατσίβελα: «Δε δέχομαι απειλές και τραμπουκισμούς από κανέναν κ. Κατσίβελα… «”

 1. Πείτε μας κύριε δήμαρχε τα έργα που έγιναν η θα γίνουν στους Γαργαλιάνους , αλλά και στην υπόλοιπη Τριφυλία , μιας και η θητεία σας έφτασε σχεδόν στα μισά. Αναφέρετε παρακαλώ ποια έγιναν και ποια είναι προγραμματισμένα να γίνουν . Ευχαριστώ

 2. Το αντίγαργαλιανιωτικο παραλήρημα του κυρίου δημάρχου κάνει όλους εμάς τους Γαργαλιάνιωτες που τον ψηφίσαμε να μουτζωνομαστε κάθε μέρα στον καθρέφτη αν δε (όπως εγώ το κορόιδο) ψηφίσαμε και φρούσο και αυρηλιώνη τότε μουτζώνω μαστε και με τα δύο χέρια …. Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα ..,.

 3. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΧΕΔΟΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΡΚΕΤΑ
  1ον ΜΕΙΩΣΕΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥ ΣΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΙΜΑ
  2ον ΕΧΑΣΕΣ ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ …ΕΓΩ… [ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ] ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΕΙΔΑΝ ΤΟΙΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ
  3ον ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ – ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ …….
  ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΥΡΟ ΔΗΜΟΙ ΑΝΑΠΤΥΣΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ [ ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ ΝΕΣΤΟΡΟΣ ]
  ΣΤΑΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟ 70% ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΥΡΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 20%
  ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΥΝΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΛΑ ΧΤΑΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ .ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ ΑΛΛΑΞΕ ΦΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΝΔΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΤΙΑΞΕ Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΕ ΤΙΣ ΠΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΩΣ ΕΧΕΙ.

 4. Κύριε Δήμαρχε ποιόν φοβηθήκατε τελικά και αναδιπλωθηκατε ; Τον Κατσιβελα ή την κοινωνία των Γαργαλιανων ; Εαν την κινητοποίηση αυτή την πέτυχε ο κος Κατσιβελας τότε έχετε χάσει όλα τα ερείσματα που επικαλείστε ότι έχετε στην ενότητα Γαργαλιανων. Σεβαστείτε τη θέλησή του λαού και αφήστε τους λεονταρισμούς. Τι έχετε να κατηγορήσετε τον κο Αδρακτα; Από ό,τι διαβάσαμε στα ΜΜΕ,δεν καταλαβαίνουμε πού είναι η απειλή; Κύριε Δήμαρχε πλησιάζετε το μέσο της θητείας σας και δεν καταφέρατε να λειτουργήσει το Δημοτικό Συμβούλιο σε ήρεμο κλίμα,με σεβασμό στην αντιπολίτευση. Οφείλετε να εξασφαλίζετε στην Αντιπολίτευση χώρο και χρόνο να εκφράσει τις απόψεις ή και τις αντιθέσεις της. Δεν είναι λειτουργία Δημοτικού Συμβουλίου αυτή.Η ευθύνη πρωτίστως δική σας και δευτερευοντως στο Προεδρείο .

 5. ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΈΛΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΊΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΊΣ ΝΑ ΕΠΙΒΆΛΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΆΝΟΥΣ ΚΆΝΤΕΙ ΔΩΡΕΆΝ ΣΤΟ ΜΑΡΙΝΆΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΩΡΕΈΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΈΧΕΙ ΚΆΝΕΙ ΣΤΟ ΔΉΜΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΆΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΈΤΟΙΑ ΧΑ ΧΑ ΜΙΝΧΑΟΥΖΕΝ

 6. Κύριε Λεβεντακη θα σας στεναχωρήσω… Αν και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να έχετε τε σ βαισθηση.. Τέλος παντων. Για να καταλάβετε τα γραφόμενα ενός κυρίου Κατσιβελα πρέπει να έχετε πάει στο σχολείο… Και αφού όχι εσείς, τουλάχιστον κάποιος από αυτούς που σας περιτριγυριζουν.. Να σας κάνει μετάφραση στην γλώσσα που εσείς καταλαβαίνετε… Αλλά κύριε Λεβεντακη, τον κύριο Κατσιβελα δεν θα τον φτάσετε ποτέ… Ούτε στο μικρό του δαχτυλάκι… Είστε λίγος… Τελικά στην Τριφυλία δεν αξίζει το λίγο.

 7. Δήμαρχε η δύναμή σου στους Γαργαλιάνους ήτανε καμιά 700 ψήφοι στις εκλογές που θα γίνουν αν έχεις το δικαίωμα να κατέβεις, αν μπορέσεις να βρεις συμβούλους, αν αν αν οι ψήφοι σου θα είναι 20 με 25 τα παπαγαλάκια δηλαδή που έχεις αμολήσει στους Γαργαλιάνους οι σφουγγοκωλάριοι όπως έλεγε και ο αείμνηστος δήμαρχος Σκούντζος , στα αλήθεια πιστεύεις ότι εσύ θέλεις το καλό των Γαργαλιάνων περισσότερο από εμάς τους Γαργαλιάνιωτες ; Ξέρεις εσύ τις ανάγκες των κατοίκων της πόλης μας; Ξέρεις εσύ την κουλτούρα μας; Εσύ μας κατηγορησες οτι θέλουμε ανεξάρτητο κράτος τους Γαργαλιάνους γιατί δεν είμαστε διατεθειμένοι να προσκυνήσουμε κανέναν ούτε η μεγαλειότητά σου . Η Γαργαλιάνοι βλέπεις δεν έχουν βγάλει εφοπλιστή βγάζουν απλούς ανθρώπους που αγαπάνε τον τόπο τους και τους συμπολίτες τους όχι για το φαίνεσθαι και το συμφέρον και δεν περιμένουν να απορριφθούν από το σύστημα για να θυμηθούν την καταγωγή τους και και να κάνουν το εξοχικό τους μόνιμη κατοικία στα γεράματα τάζοντας καθρεφτάκια στους ιθαγενείς.

 8. Πόση Κατρακύλα ακόμα;
  Μα καλά δεν ντρέπεστε να τρώγεστε σαν τα σκυλιά, να ξεφτιλίζεστε δημόσια;
  Και καλά αυτοί, το Site που δημοσιεύει τα Καραγκιοζιλίκια τους; δεν σκέφτεται ότι 1 παίζει το παιχνίδι τους, 2 ντροπιάζει την περιοχή;
  Τέλος στην διαφήμιση των ψευτοτσαμπουκάδων.
  Άστους να τρώγονται χωρίς καμιά δημόσια ενημέρωση.
  Μην ξεχνάτε ότι την σελίδα το επισκέπτονται απ όλο τον κόσμο.

 9. Ο Δήμαρχος πάντως άφησε αιχμές ότι κάποιοι τον πολεμούν και πως έχουν διαλέξει τον λάθος τρόπο να το κάνουν, ενώ κατήγγειλε ένα περιστατικό λεκτικής βίας που έγινε στο κατάστημα της συζύγου του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, με αφορμή την ανάπλαση της πλατείας, προαναγγέλλοντας πως αυτό δεν θα μείνει έτσι και θα κατατεθεί μήνυση. Στη συνέχεια ανέφερε ότι θέτει τη μελέτη σε διαβούλευση και θα περιμένει μέχρις τις 31 Μαρτίου μια ολοκληρωμένη πρόταση, με την προϋπόθεση ότι η μελέτη αυτή θα εξασφαλίσει ότι γύρω από την πλατεία δεν θα γίνονται παρκαρίσματα οχημάτων. Ο κ. Λεβεντάκης είπε πως αν δεν έρθει κάποια πρόταση μέχρις τις 31 Μαρτίου τότε θα κατατεθεί η μελέτη ως έχει. Σύμφωνα με τα λεγόμενα σας κε Δήμαρχε εσείς ουσιαστικά απειλείτε όποιον διαφωνεί μαζί σας. Ξέρετε το πολίτευμα της χώρας μας είναι η δημοκρατία και όχι η δικτατορία . Επομένως ο καθένας μπορεί να πει τη γνώμη του ελεύθερα. Αφού ενοχλείστε με όποιον διαφωνεί μαζί σας μπορούμε κι εμείς να καταλάβουμε ποιος είναι ο δημοκράτης και ποιος είναι ο δικτάτορας .

 10. Κύριε Λεβεντακη θα μας ενημερώσετε τελικά πόσα ήταν τα χρήματα που ο Κατσιβελας έφαγε από τον δήμο;;Πόσα;;Ο εισαγγελέας τι έκανε το περιβόητο πόρισμα που όμως εσείς του ρίξατε απλά μια πρόχειρη ματιά και δεν μας είπατε ποτέ τί γράφει;;

  1. Να δώσει στη δημοσιότητα ο Δήμαρχος τα αποτελέσματα των ορκωτών ελεγκτων λογιστών για τα Νομικά Πρόσωπα(Κοινωφελή Επιχείρηση,Φορεα και Σύνδεσμο Ύδρευσης) ,αν μάλιστα έχει και μεγαλοψυχία να πράξει τα ανάλογα.

 11. Ο νοών νοείτΩ ΩΩΩ Δήμαρχε αν θες να γράψεις κάτι ……ΤΖΑΜΠΑ έπαιρνες τα 20αρια στα αρχαία στο σχολείο ; Τι τα θέλεις να μας δείξεις την πολύπλευρη μόρφωση σου ; Πεστα τραγουδιστά καλύτερα θα έχεις καλύτερη επίδοση . Εκτός και αν λέω αν δεν τα γράφει ς εσύ αλλά κάποιος άλλος τότε να τον διορθώνεις πριν τα δημοσιεύεις …Άκου εκεί ο νοών νοείτο με όμικρον το ρήμα θέλετε και αρχαία μπουζουκοβιοι ε μπουζουκοβιοι

 12. Κύριε Δήμαρχε,
  Διανύετε 1.5 χρόνο διακυβέρνησης του Δήμου μας, χωρίς ουσιαστικές ενέργειες εξωραϊσμού του και βελτίωσής του. Ο Τριφυλιακός Λαός σας ψήφισε όχι για να κάνετε κριτική και να βρίζετε στο Δ.Σ. και στις τοπικές ενημερωτικές ιστοσελίδες, αλλά για να συνδράμετε με τον ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ στην ανάπτυξη του τόπου. Ασχοληθείτε σας παρακαλώ με τα του οίκου σας και πάψτε επιτέλους να τσακώνεστε με την αντιπολίτευση, καθώς έρχεται η ώρα που θα την χρειαστείτε!!

  Υ.Γ. Σας παρακαλω, ασφαλτοστρώστε τους δρόμους στα Φιλιατρα που θα κλείσουν μισό χρονο με χώματα. Όταν αναλαμβάνετε ένα έργο οφείλετε να το φέρετε άμεσα εις πέρας,όχι να το αφήνετε μισοτελειωμένο και όποτε βρείτε χρήματα να το τελειώνετε..Έσι δεν πάμε μπροστά.
  Υ.Γ.2. Ξεκινήστε σιγά σιγά να εκλπηρώνετε τις υποσχέσεις που μας δώσατε προεκλογικά καθώς πλησιάζει σιγά σιγά η ώρα των επόμενων εκλογών.
  Υ.Γ.3. Όταν αναλάβατε τα ηνία λέγατε ότι θα φέρετε ορκοτούς λογιστές και θα πάτε στον εισαγγελέα όλους τους ευθύνοντες για την κατάσταση. Εμείς θα ενημερωθούμε για την εξέλιξη των τεκταινόμενων;;

 13. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΔΗΜΑΡΧΕ(ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΣΟΥ.
  ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΤΟΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕΙ ΣΤΑ ‘ΚΑΡΦΙΑ’
  ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ …………………….ΚΑΙ ΔΕΡΝΩ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.

 14. με.Λεβεντακη εσύ δεν έλεγες ότι μόνο εσύ μπορείς
  Στους αγράμματους καί αυτοί άλλαζαν και εσύ το
  Πίστεψες ότι μπορείς…Αμ δεν μπορείς….
  Πρέπει άμεσα να γνωστοποιήσει ς στο λαό τής Τριφυλίας πόσα έφαγε ο Κατσιβελας και οι συνεργάτες του .. Καί εσύ να ετοιμάζεις τον επόμενο Δήμαρχο γιατί έτσι έχεις πει. Τον επόμενο Δήμαρχο εγώ θά τά τον Χρύσω… άντε σιγά σιγά
  Ο χρόνος πέρασε δεν έκανες τίποτα στά δύο πρώτα χρόνια …… θά κάνεις τό επόμενο ένα πού μένει??
  Μιά χαμένη υπόθεση ακόμα… ήσουν…

 15. ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΊ. ΜΙΑ ΕΠΊΣΚΕΨΗ ΚΆΝΕΙ ΠΆΝΤΑ ΚΑΛΌ. ΡΕ ΠΑΛΙΚΆΡΙΑ ΠΡΙΝ 20 ΜΗΝΕΣ Ο ΛΑΟΣ ΈΔΩΣΕ ΤΟ 70 % ΓΙΑΤΊ Ο ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ ΚΑΙ ΣΊΑ ΉΤΑΝ ΠΆΡΑ ΠΆΝΩ ΑΠΌ ΑΧΡΙΣΤΟΙ. ΤΏΡΑ ΠΆΛΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΓΙΑΤΊ ΤΆΧΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΆΝΕΙ. ΕΊΧΑΤΕ ΚΑΛΎΤΕΡΟ; ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΤΕ;; ΈΧΕΤΕ ΚΑΝΈΝΑΝ ΆΛΛΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ;;;; ΠΈΣΤΕ ΤΟ ΜΑΣ ΝΑ ΞΈΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΌΛΟΙΠΟΙ. ΑΛΛΆ ΜΆΛΛΟΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΈΛΕΓΕ Ο ΧΑΡΥ ΚΛΥΝ. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΆΛΛΗ ΜΈΡΑ ΚΟΙΤΑΓΩΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΈΦΤΗ ΚΑΙ ΜΟΥΤΖΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΨΗΦΊΣΑΜΕ. ΓΙΑΥΤΌ ΞΑΝΑΛΈΩ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΊ ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ……..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.