Αθλητικά

Λιονέλ Μέσι: Φουντώνει το σενάριο επιστροφής στη Μπαρτσελόνα – Δημοσιογράφος είπε την πιθανή ημερομηνία

Ο Λιονέλ Μέσι μπορεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να μην αγωνίζεται για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα, όμως τα σενάρια επιστροφής δεν έχουν σταματήσει και τον τελευταίο καιρό έχουν αρχίσει να φουντώνουν ξανά.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντίνος διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Παρί, με αποτέλεσμα το καλοκαίρι να αναμένεται να μείνει ελεύθερος.

Έτσι, στο podcast του ole.com.ar η δημοσιογράφος Βερόνικα Μπρουνάτι, ανέλυσε τα δεδομένα για το μέλλον του Μέσι, μετά τις δηλώσεις του οικονομικού αντιπροέδρου της Μπάρτσα, Εντουάρντ Ρομέου, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι το επόμενο καλοκαίρι η ομάδα μπορεί να τον αποκτήσει.

Η Μπρουνάτι εξήγησε την τρέχουσα κατάσταση και το επιχειρησιακό σχέδιο της Μπαρτσελόνα προκειμένου να πείσει τον «Πούλγκα» να επιστρέψει για να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του.

Επίσης, λίγο αργότερα με ανάρτηση στο Twitter έδειξε να είναι κάτι παραπάνω από σίγουρη για τη μεγάλη επιστροφή τονίζοντας ότι ο Μέσι θα είναι παίκτης της Μπαρτσελόνα από την 1η Ιουλίου 2023.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button