Viral

«Λιώνοντας» ένα hypercar μέσα σε χωράφια

Δείτε το βίντεο

Για να προσφέρουν ευχαρίστηση και να γεννούν συναισθήματα είναι ορισμένα αυτοκίνητα. Αυτό προφανώς έχει κατά νου και ο οδηγός της Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse WRC, ενός πολύ σπάνιου hypercar που παρήχθη σε μόλις 8 αντίτυπα και που μεταχειρισμένο κοστίζει 2,5 εκατομμύρια δολάρια, ίσως και παραπάνω.

Το συγκεκριμένο μοντέλο των 1.200 Ps με τελική που ξεπερνά τα 400 χλμ/ώρα βρέθηκε στο Heveningham Hall Concours d’Elegance, μια εκδήλωση με πανάκριβα αυτοκίνητα, που διεξήχθη το διήμερο 30 Ιουνίου – 1 Ιουλίου στο Σάφοκ της Αγγλίας.

Εκεί, ο ιδιοκτήτης του κέρδισε σε μια ανάβαση σε δρόμο που δεν τον λες και ιδανικό για τέτοιου είδους οχήματα και το γιόρτασε κάνοντας «ντόνατς» μέσα σε χωράφια. Επηρεάστηκε προφανώς από το «WRC» που αναγράφεται στο συγκεκριμένο μοντέλο.

Μόνο που σε αυτήν την περίπτωση το συγκεκριμένο αρκτικόλεξο δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC) αλλά προκύπτει από τις λέξεις World Record Car, καθώς παραπέμπει στο ρεκόρ ταχύτητας για ανοιχτό αυτοκίνητο με 408.84 χλμ/ώρα που σημειώσει τον Απρίλιο του 2013 η Veyron Grand Sport Vitesse.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ένα σετ λάστιχα της Bugatti Veyron κοστίζουν από 30.000 έως 42.000 δολάρια και θα πρέπει να αλλάζονται κάθε 4.000 χλμ, ενώ το ετήσιο κόστος συντήρησης ξεπερνά τα 20.000 δολάρια.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button