Κόσμος

Λουιζιάνα: Μητέρα και γιαγιά σκότωσαν κοριτσάκι, το ανάγκασαν να πιει ένα μπουκάλι ουίσκι

Ένα κοριτσάκι τεσσάρων ετών άφησε την τελευταία της πνοή, αφού η γιαγιά της την ανάγκασε να πιει ένα μπουκάλι ουίσκι μονορούφι ενώ η μητέρα της απλά κοιτούσε.

Η αστυνομία του Μπάτον Ρούζ συνέλαβε την Κάνταχ Ρέκορντ, 28 ετών, μητέρα του παιδιού η οποία δεν έκανε το παραμικρό να σταματήσει το άτυχο κορίτσι καθώς όπως είπε στην αστυνομία πίστευε πως «θα σταματούσε μετά την πρώτη γουλιά»!

Ήταν τόσο μεγάλη η ποσότητα στο αίμα της μικρής Τσίνα, που υπολογίστηκε 8 φορές περισσότερο από το επιτρεπόμενο όριο οδήγησης για άτομα άνω των 21 ετών.

Εκτός από την μητέρα της Τσίνα, συνελήφθη και η γιαγιά της, Ροξάν, 53 ετών και αμφότερες κατηγορούνται για ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού.

Η γιαγιά και μητέρα έγιναν έξαλλες όταν είδαν το παιδί να πίνει μια γουλιά από το μπουκάλι του ουίσκι αναγκάζοντάς το στη συνέχεια να το πιεί όλο για παραδειγματισμό.

Τα έγγραφα κράτησης αναφέρουν ότι η μητέρα «δεν κατάφερε να σταματήσει την Ροξάν από το να δώσει το αλκοόλ», προσθέτοντας ότι το παιδί τοποθετήθηκε μέσα σε μια μπανιέρα και δεν αντιδρούσε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Advocate, η γιαγιά φέρεται να είπε ότι «αυτό πήγε πολύ μακριά» και «κατέστρεψε τις ζωές όλων», αφού συνελήφθη

Πηγή: NYPost

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button