Αθλητικά

Λυκούργος Ανδρώνης (Ν.) και Λυκούργος Ανδρώνης (Χ.) συνεχίζουν στον Τέλο Άγρα!

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα του Τέλου Άγρα, οι Λυκούργος Ανδρώνης του Ν. και Λυκούργος Ανδρώνης του Χ. θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα και την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

Η διοίκηση του Τέλου Άγρα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας με τους Λυκούργο Ν. Ανδρώνη και Λυκούργο Χ. Ανδρώνη για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο!

Δυο παιδιά δικά μας για τους οποίους τα λόγια είναι περιττά καθώς η προσφορά τους είναι ανεκτίμητη όπως και η απόδοση τους αποτελεί βαρόμετρο στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.

Θα θέλαμε επίσης να επισημάνουμε ότι  Ο Λυκούργος Ν. Ανδρώνης την τελευταία διετία έχει προσφέρει τα μέγιστα αφιλόκερδος στην ομάδα μας, αφήνοντας σημαντικό έργο κ αυτό δεν είναι άλλο από την στελέχωση ,ενσωμάτωση και σωστή, με προοπτικές για καλύτερη, λειτουργία της Ακαδημίας όπου συνεχίζεται από σημαντικούς ανθρώπους (γονείς), στον τομέα της οργάνωσης, μέχρι σήμερα.

Λυκούργο εκ μέρους της ομάδας θα θέλαμε να σου πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ κ ένα Μπράβο, ελπίζοντας βέβαια να αποτελέσεις παράδειγμα θέλησης σε ακόμα περισσότερους διότι η περιοχή μας καθώς και ο αθλητισμός το έχει ανάγκη !

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button