Τοπικά Νέα

«Μάγκες»… Τάσος Αδρακτάς και Καλλίνικος Κυριακουλόπουλος – Δεν φοβούνται την απλή αναλογική

Δεν φοβούνται την ψήφο του κόσμου … μήπως (με την εφαρμογή της απλής αναλογικής) του «στείλει» σπίτι τους.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης του ψηφίσματος της ΚΕΔΕ στο δημοτικό συμβούλιο Τριφυλίας, το βράδυ της Τρίτης 8 Μαΐου και στην διαδικασία της ψηφοφορίας, δύο δημοτικοί σύμβουλοι, ένας από την συμπολίτευση και ένας από την μείζονα αντιπολίτευση δεν έκαναν το «χατίρι» των επικεφαλής των παρατάξεων τους, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό πως στην αίθουσα αυτή δεν βρίσκονται για να συμφωνούν σε όλα.. αλλά και γιατί έχουν τις δικές τους απόψεις.

Έτσι, κατά τη διάρκεια της χθεσινής ψηφοφορίας για την μεν παράταξη του Δημάρχου όλοι ψήφισαν υπερ του ψηφίσματος της ΚΕΔΕ εκτός του δημοτικού συμβούλου Αναστάσιου Αδρακτά, ενώ για την μείζονα αντιπολίτευση και ενώ οι δημοτικοί σύμβουλοι ψήφισαν λευκό, ο δημοτικός σύμβουλος Καλλίνικος Κυριακουλοπουλος ψήφισε και αυτός κατά του ψηφίσματος.

Μάλιστα, ήταν τόσο μεγάλη η έκπληξη της παράταξης Κατσίβελα για την καταψήφιση του ψηφίσματος από τον κ. Αναστάσιο Αδρακτά, όπου μέχρι και ο Πρόεδρος του Σώματος στην καταμέτρηση των ψήφων… αρχικά ξέχασε να προσμετρήσει και αυτή του κ. Αδρακτά στις αρνητικές!

Κατά του ψηφίσματος τάχθηκαν και οι, Ιωάννα Μαραβελή, Αλεξάνδρα Τσούλου και Σαράντος Κουκούμης.

Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι αιρετοί της Αυτοδιοίκησης δεν «φοβούνται» την απλή αναλογική… αλλά το γεγονός ότι η ψήφος των πολιτών με την απλή αναλογική θα αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη δύναμη φέρνοντάς τους προ των ευθυνών τους.

 

*Θα υπάρξει αναλυτικό ρεπορτάζ αργότερα

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. Το αυτονόητο σε αυτό τον τόπο να περνιέται για μαγκιά πάει πολύ νομίζω καρντάς. Λευκό ο Στρατηγός? Γιατί βρε Στάθη? Μη φοβάσαι δεν θα σε πουν ΣΥΡΙΖΑ…
    ΥΓ. Για να μη τα ισοπεδώνω όμως όλα, για κάποιους είναι όντως μια υπέρβαση ακόμα και το αυτονόητο. Γι αυτό, θα πω ένα μπράβο σε αυτούς που έκαναν έστω αυτή την υπέρβαση και ας το αφήσω να πέσει χάμω…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button